2a divisió A

Carreras troba banqueta

A Mallorca. El tècnic de Sant Pol de Mar entrenarà la resta de la temporada el Mallorca, només una setmana després que el conseller Utz Claassen l'anomenés “mini-Oltra”

Lluís Carreras intentarà posar pau esportiva en el Mallorca agafant la banqueta del conjunt balear. Ahir, Oltra va ser destituït a causa dels mals resultats i el club va anunciar la contractació de l'entrenador de Sant Pol de Mar, que s'ha passat sis mesos a l'atur després de deixar el Sabadell l'estiu passat.

Lluís Carreras era la primera opció de Llorenç Serra Ferrer, l'accionista majoritari (un 49% del total de les accions) i fins la setmana passada director esportiu. L'arribada del maresmenc semblava feta la setmana passada, però Utz Claassen (amb un 40% de les accions) va tombar el fitxatge. Aleshores, el dirigent alemany va proposar Miquel Àngel Nadal com a tècnic i va afirmar que no volia un “mini-Oltra”, al·ludint a la falta de currículum de Lluís Carreras, que com a primer entrenador només ha dirigit el Sabadell. Finalment, Claassen s'ha fet enrere i ha accedit a la proposta de Serra Ferrer i de Toni Prats, home de confiança de l'exentrenador del Barça, que la setmana passada es va convertir en el director esportiu del Mallorca.

Lluís Carreras arribarà a l'illa amb l'exporter del Barça Roberto Bonano de segon entrenador i amb el català Sergio Dorado com a preparador físic.

Herrera continua

La destitució de José Luis Oltra és la vuitena que es produeix en la segona divisió A aquesta temporada. El darrer relleu, el va protagonitzar Chapi Ferrer, que es va fer càrrec de la banqueta del Còrdova.

Un altre entrenador català, el barceloní Paco Herrera, de moment té el seu lloc sa i estalvi. García Pitarch, dirigent del Saragossa, va ratificar el tècnic pel suport que té de la plantilla. L'afició, però, el va escridassar diumenge passat contra el Madrid B (0-2). El seu sou (uns 400.000 euros anuals) fa difícil el seu acomiadament a causa de la difícil situació econòmica que viu el conjunt de La Romareda.

El Saragossa ha caigut de la zona de promoció d'ascens per culpa de quatre jornades en què els d'Herrera no han aconseguit guanyar (1 punt dels últims 12).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)