2a divisió A

Carreras no entrena el Mallorca i l'embolic continua

En 24 hores. El club havia comunicat l'adéu a Oltra, però aquest va acabar entrenant l'equip

La dualitat de poders del Mallorca ha provocat una situació esperpèntica en la decisió sobre qui ha de ser l'entrenador del primer equip. El club ahir es va haver de retractar del comunicat oficial en què acomiadava José Luis Oltra i contractava Lluís Carreras. Utz Claassen, que posseeix un 40% de les accions de l'entitat, va ser qui va al·legar que ell no havia autoritzat aquesta operació (l'entitat necessita la signatura dels accionistes majoritaris). D'altra banda, Toni Prats director esportiu i home de Serra Ferrer (49% de les accions), defensa que va tenir el vistiplau verbal de Blum, gerent i home de confiança de Claassen.

Està previst que avui al matí, en una reunió del consell d'administració, es decideixi definitivament qui entrenarà el Mallorca. Llorenç Serra Ferrer manté el desig de contractar Lluís Carreras, i Claassen vol Miquel Àngel Nadal. El president del consell, Biel Cerdà, que mesos abans va ser arraconat per Claassen i Serra Ferrer, decantarà la decisió si no hi ha acord.

Amb Oltra

Amb tot, l'equip ahir es va entrenar a la tarda i, tot i que s'esperava que fos amb el nou tècnic, va haver de ser José Luis Oltra qui dirigís la sessió. L'alacantí havia estat acomiadat per Prats, però com que no havia signat cap document, es va posar al capdavant de la sessió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)