2a divisió A

Lluís Carreras, oficial i definitiu

Mallorca. El consell del conjunt balear va acordar per majoria simple que el de Sant Pol sigui el seu entrenador fins al 30 de juny. Miquel Àngel Nadal, l'altra opció, va ser descartat

La situació a la banqueta del Mallorca es va desencallar ahir amb l'anunci oficial i definitiu que Lluís Carreras serà l'entrenador del conjunt balear. El consell d'administració va votar a favor del tècnic de Sant Pol de Mar i va descartar Miquel Àngel Nadal, proposta presentada per Utz Claassen, el segon màxim accionista.

Finalment, l'opció del màxim accionista Llorenç Serra Ferrer ha prevalgut per sobre de la de Claassen i ahir cap a les vuit del vespre Carreras va signar l'entesa amb el club fins al 30 de juny d'aquesta temporada.

Votacions

En la reunió celebrada ahir, Biel Cerdà, president del consell d'administració, va ser qui va decantar la balança en favor de l'exentrenador del Sabadell: “M'hagués agradat votar com la majoria, però no ha estat així”, va explicar al vespre Cerdà, que també va tenir una disculpa pública per al ja exentrenador José Luis Oltra, que s'ha mantingut dues setmanes en el càrrec sabent que ningú de la directiva el volia: “És una gran persona i un gran entrenador que hi ha deixat la pell, però no ha tingut sort.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)