2a divisió A

“És el meu repte més important”

2a divisió A. Lluís Carreras, presentat com a nou entrenador del Mallorca, afirma que no podia dir que no al club balear, assegura que l'oportunitat li ha arribat gràcies al Sabadell i recorda que encara són a temps de pujar a primera

Lluís Carreras va dirigir ahir el seu primer entrenament com a tècnic del Mallorca i al vespre va ser presentat. “És el repte més important de la meva carrera”, va afirmar Carreras, que va assegurar que no podia dir que no al Mallorca, club en què va passar cinc temporades com a jugador. El tècnic de Sant Pol de Mar està convençut que el Mallorca és a temps de pujar a primera i té clar que, si guanyen partits, l'entorn, molt enrarit els últims dies, es calmarà i arribarà la unió. Carreras va tenir un record per al Sabadell, gràcies al qual, assegura, ha tingut aquesta oportunitat, i es va referir al seu antecessor en el càrrec, José Luis Oltra: “Ho ha passat malament i tots hi hem de reflexionar. Cal tenir en compte que abans d'entrenadors som persones.” El president del Mallorca, Biel Cerdà, va dir que “Carreras és la persona adequada per pujar el Mallorca a primera”.

Oltra se'n va parlant clar

Oltra es va acomiadar ahir afirmant que al Mallorca ha viscut “un malson” i lamentant el tracte rebut per part del club balear. “Això no ho mereix ningú, els fets parlen per si sols. Ha estat una falta de respecte, he estat una víctima de la inestabilitat institucional i de les guerres de poder al club”, va destacar Oltra, que va rebre les disculpes de Biel Cerdà: “No hem estat a l'altura de les circumstàncies.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)