2a divisió FEF

El Nàstic no vol dir encara l'última paraula

Remuntada al Nou Estadi. L'equip grana va reaccionar a un gol de Nacho Rodríguez (23') i va derrotar l'Alcoià a còpia d'intensitat

alcoià1

nàstic3

El Nàstic va aferrar-se ahir al somni d'enganxar-se a la lluita per l'ascens després de superar amb empenta l'Alcoià, que arribava al Nou Estadi quart. Els visitants, de fet, van avançar-se ben d'hora, però els grana, que van haver d'escoltar els xiulets de la grada, van refer-se de la clatellada inicial i van capgirar el marcador amb molta solvència. Ara, el quadre de Vicente Moreno té la zona d'ascens a 9 punts, i està pendent de recuperar els 3 perduts als despatxos contra l'Altètic Balears.

El Nàstic va saltar al terreny de joc disposat a buscar l'àrea alcoiana i va pressionar de valent els visitants, que gairebé encaixen l'1-0 en una acció de Perera que va salvar Rangel. Això sí, l'empenta inicial es va anar diluint i els tarragonins van rebre una clatellada en el minut 23, quan Nacho Rodríguez va aprofitar un refús de Reina per batre'l. Llavors van arribar els xiulets i, després d'uns minuts de desconnexió que podrien haver costat el segon gol, el bloc grana va treure's la son de les orelles i va empatar mitjançant el capità, Xisco Campos. El central de Binissalem va connectar amb el cap una centrada de Rocha (38'). La diana va acabar de despertar el Nàstic, que gairebé s'avança dos cops abans del descans, tot i que Lago Júnior i Xisco no van poder concretar les seves ocasions.

Reacció recompensada

Després de la represa el conjunt tarragoní va ser molt ambiciós i va generar força perill a l'àrea de Rangel. De fet, la pressió del Nàstic va tenir el seu efecte i els de Vicente Moreno van sentenciar l'Alcoià en qüestió de quatre minuts: primer Lago Júnior va aprofitar un penal per superar Rangel (64') i, poc després, Marcos va culminar un contraatac amb el 3-1 (68').

NÀSTIC: Reina, Juanjo, Marí, Xisco Campos, Ferran Giner, Rocha, Cuevas (David Sánchez, 61'), Piojo (Calavera, 84'), Marcos, Perera (Querol, 56') i Lago Júnior. ALCOIÀ: Rangel, Selvas, Devesa, Mario (Pedro Conde, 70'), Óscar López, Remón, Calderón (Lolo Ivars, 86'), Salvador, Nacho, Rayco i Rubén Martínez (Clausí, 82'). GOLS: 0-1 (23') Nacho Rodríguez. 1-1 (38') Xisco Campos. 2-1 (64') Lago Júnior, de penal. 3-1 (68') Marcos. ÀRBITRE: Rezola Etxeberria.T.G.: Als locals Giner, Xisco Campos, David Sánchez i Rocha; i als visitants Mario i Javi Selvas. T.V.: Cap.