Girona

“Me'n surto bé, en els penals”

El curs passat, Jorge Palatsí va aturar dos dels cinc llançaments de l'Alavés des del punt de penal –els 120 minuts havien acabat 0-0– i va certificar l'accés del Girona a la següent eliminatòria de copa. Dimarts es va repetir la història i dues aturades més del porter castellonenc –sobre set penes màximes– van ser determinants perquè l'equip de Machín continuï endavant en la competició del KO. “Sempre me n'he sortit bé, en els penals. Tot i que aquest any hi ha una gran tasca al darrere d'anàlisi i d'estudi dels rivals a càrrec d'Omar [Harrak] i tot el cos tècnic, la decisió final, sobre el terreny i en el moment del llançament, és meva.”

Palatsí, que compleix el seu segon any de contracte amb el club de Montilivi, no es vol resignar a ser el porter de la copa i de la copa Catalunya. “Des del primer fins a l'últim jugador de la plantilla, tots treballem per ser titulars. Cada entrenament, l'has de fer al límit per estar preparat quan t'arribi l'oportunitat.” L'exporter del Vila-real, però, és conscient que ara mateix Isaac Becerra és indiscutible a sota dels pals. “Ho està fent molt bé i està molt consolidat. Però els que estem ara rere seu estem obligats a no abaixar la guàrdia, per obligar l'Isaac a continuar igual de motivat i per si per qualsevol circumstància hem de jugar”, hi afegeix.

Més enllà dels penals, Jorge Palatsí no va tenir gaire feina. I això que no va estar a sota dels pals 90 minuts, sinó 120. Comença a ser normal que el Girona deixi amb poques ocasions els rivals: “El treball defensiu és impecable. De deu. Des del punta fins al porter, malgrat que el dibuix amb tres centrals també ens ajuda.”

Palatsí no creu que el Girona pagui com ho va pagar l'any passat el fet de continuar endavant en la copa: “No té res a veure. Aquest any, la plantilla està molt ben compensada i els jugadors, molt sencers en l'aspecte físic. No és com l'any passat, en què molts van arribar sense haver descansat perquè van enllaçar la fase d'ascens i la pretemporada.”

ELS ONZE METRES

Jorge Palatsí ja va ser clau en l'eliminatòria del curs passat, contra l'Alavés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)