1a divisió

El Madrid afina els sentits

1a divisió. El conjunt blanc posarà a prova l'eficàcia golejadora que ha exhibit en els darrers partits en la visita al Madrigal, un estadi que se li ha resistit en les darreres dues temporades

Comença la costa amunt en el recorregut del Real Madrid. El Basilea, el Dépor i l'Elx van ser tres espàrrings que van permetre als blancs agafar oxigen, però el camí comença a fer pujada i el conjunt d'Ancelotti afrontaran a priori una prova molt més dura al Madrigal, un feu sempre incòmode per al Madrid.

Els blancs han fet 18 gols en els últims tres partits, una ratxa que és la gran preocupació del tècnic groguet, Marcelino García Toral. “Si mantenen aquesta mitjana estem fotuts”, remarca l'asturià, que en els últims dies ha fet especial esment a les ajudes defensives, a les cobertures i a la necessitat de cosir una teranyina defensiva que aturi el potencial ofensiu del Madrid.

Més tranquil després dels últims resultats, Ancelotti afronta el partit amb la disjuntiva d'haver de decantar-se entre el plantejament amb què va començar la temporada, amb Modric, Kroos i James Rodríguez al mig del camp o, per contra, donar l'alternativa a Asier Illarramendi, que afegiria una mica més de múscul a la sala de màquines. Tot i les bones prestacions del basc contra l'Elx, el més lògic és que el tècnic italià aposti pel seu pla inicial en un estadi que se li ha ennuegat al Madrid en els últims dos anys, ja que només hi ha pogut obtenir dos empats.

Cap debat a la porteria

Malgrat que no ha deixat clar un ordre jeràrquic entre Iker Casillas i Keylor Navas, i que va alimentar els dubtes alineant el costa-riqueny dimarts contra l'Elx, Ancelotti va deixar entreveure que Casillas tornarà a ocupar la porteria blanca aquesta tarda a la Plana Baixa. “Keylor va jugar perquè ho necessitava, havia de tenir minuts, però en cap cas tinc previst utilitzar un porter per als partits de casa i un altre per als partits a fora. Tinc afecte per tots els meus futbolistes i no tinc cap necessitat d'establir una taula o una llista de quins són millors i quins són pitjors. Si finalment juga Casillas serà perquè considerem que és la millor opció”, va exclamar l'italià, que també va haver de posar fre als rumors en relació amb el futur de Cristiano Ronaldo, vinculat a un possible retorn al Manchester United en el futur: “No es mou d'aquí, és feliç i és un jugador molt important per a nosaltres en l'aspiració de guanyar títols. És el millor jugador del món.” Ronaldo ha fet nou gols en els quatre partits de lliga que ha disputat.

IKER CASILLAS

Tot fa pensar que el capità ocuparà la porteria després que Keylor Navas jugués contra l'Elx

CRISTIANO RONALDO

“És feliç i no es mourà d'aquí. És el millor del món amb diferència”, diu Ancelotti
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)