Internacional

El Vila-real perd el lideratge

Europa League. El conjunt groc paga car el festival de fragilitats defensives de la primera mitja hora al camp del Zuric (3-2) i perd el primer lloc del grup en favor del Borussia M'Gladbach

El Vila-real va encadenar ahir a Zuric la tercera derrota consecutiva, entre lliga i competició europea, i va deixar escapar l'oportunitat de segellar el passi als setzens de final de l'Europa League. L'equip de Marcelino, a més a més, ha perdut el lideratge del seu grup en favor del M'Gladbach, que visitarà El Madrigal en la propera jornada en un partit determinant per al futur del grup, amb el Zuric a l'expectativa després d'haver adquirit algunes possibilitats remotes de superar la fase de grups. L'equip d'Urs Meier va sortir guanyador d'una primera mitja hora de descontrol defensiu per part dels dos equips. Pina, amb una gran rematada de cap en un córner servit per Espinosa, va avançar els groguets, però dues indecisions del porter Juan Carlos, van propiciar els gols del camerunès Etoundi, amb un cop de cap portentós i atrevit, i de Buff, que va tornar a igualar després que Gerard Moreno hagués tret el fuet per rebentar el travesser de la porteria local amb la dreta i per marcar el 2-1 amb l'esquerra, en una doble acció simptomàtica del seu talent. Amb el partit boig, Elvedi va guanyar la línia de fons i va fer la passada de la mort perquè el tunisià Chikhaoui, un prodigi de tècnica i d'irregularitat, marqués el definitiu 3-2 a una hora del final.

Per com va anar l'arrencada, amb molts espais per explotar, semblava que els de la Plana Baixa remuntarien, però a mesura que va avançar el partit els suïssos es van anar fent forts en defensa i van anar tapant una per una totes les vies d'aigua. Ni les incorporacions de Bruno, Vietto i Cheryshev no van ser vir per reobrir cap camí.

El Sevilla, destacat

El Sevilla, al seu torn, sí que va a apuntalar la primera posició del seu grup. Els d'Unai Emery van haver d'arromangar-se per superar l'Standard de Lieja amb gols de Gameiro, Reyes i Bacca, que va sentenciar en l'últim minut. En la resta de la jornada, l'Everton va golejar el Lilla amb dianes d'Osman, Jagielka i Naismith; el Nàpols es va revenjar del Young Boys a San Paolo, i el PAOK va fer valer la seva condició de líder de la lliga grega amb un empat de prestigi a l'Artemio Franchi de Florència.

9è ‘hat-trick' de Jonathan Soriano amb el Salzburg

El català Jonathan Soriano va ser el gran protagonista de la gran victòria del Salzburg al camp del Dinamo de Zagreb (1-5), que garanteix a l'equip austríac la presència en els setzens de final. Soriano va obrir la golejada amb una desmarcada dins l'àrea i un xut potent i la va arrodonir amb una vaselina en un u contra u amb el porter, i amb una jugada generada per ell mateix per establir el resultat definitiu. Es tracta del novè ‘hat-trick'del davanter del Pont de Vilomara en els dos anys i mig a Salzburg, on ha aconseguit fer més d'un gol en 32 partits, gairebé un terç dels que ha disputat amb aquella samarreta. L'altre autor d'un ‘hat-trick' va ser el prometedor jugador israelià Refaelov, amb el Bruges a Copenhague.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)