Internacional

La pólvora de Soriano amenaça el Vila-real

Europa League. El davanter català ha marcat 113 gols en 126 partits amb el Red Bull Salzburg, rival dels de la Plana Baixa en els setzens de final

El Red Bull Salzburg flirteja des de fa temps amb l'Europa League. Amb el suport d'una multinacional de renom i cada cop més assentat com a principal dominador del futbol austríac, el conjunt de la Red Bull sedueix per la vistositat del seu futbol i pel talent d'un grup de futbolistes encapçalats per Jonathan Soriano, que ha trobat a Salzburg un ecosistema a mida per explotar la seva millor virtut: el gol.

El davanter del Pont de Vilomara n'acumula 113 en 126 partits oficials amb la samarreta del Red Bull Salzburg i, secundat enguany per Kampl i Alan, apunta ara el Vila-real, amb el qual va quedar emparellat durant el sorteig de setzens de final de la Europa League, celebrat ahir a Nyon.

“És un equip que no conec gaire. És clar que hauria pogut ser pitjor, és un equip que no juga en una de les grans lligues, i això li dóna un nivell competitiu una mica inferior”, va considerar el tècnic del conjunt castellonenc, Marcelino García Toral.

L'Athletic, a Torí

Els bascos tornen a la capital del Piemont, on van començar a perdre la seva primera final europea l'any 1977. A l'estadi Comunale, on enguany s'enfrontaran amb el Torí en els setzens de final de l'Europa League, els biscaïns van perdre el partit d'anada de la final d'aquella copa de la UEFA contra la Juve amb un solitari gol de Marco Tardelli.

Tot i imposar-se en la tornada a San Mamés (2-1) gràcies als gols de Churruca i de Ruiz Herrero, la diana de Bettega va entregar el títol a la vecchia signora. “Ens enfrontarem dos clubs amb una història remarcable i serà bonic tornar a aquest estadi encara que no ens porti bons records”, va afirmar el director esportiu de l'Athletic, José María Amorrortu. Al Comunale, els biscaïns també van caure en l'anada dels 16ns de final de la UEFA 1988/89, contra la Juve.

LES FRASES

El Salzburg no juga en una gran lliga, i això li dóna un nivell competitiu una mica inferior
Marcelino García Toral
ENTRENADOR DEL VILA-REAL
Ens enfrontem dos clubs amb una història remarcable, i serà bonic tornar al Comunale
José María Amorrortu
DIRECTOR ESPORTIU DE L'ATHLETIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)