Territorial

Bigas dóna tres punts vitals

1a catalana. El Girona B va perdonar però va recórrer a l'èpica en l'afegit

tecnofutbol1


girona B2


El Girona B necessitava tres punts per mantenir-se a prop dels equips de la part alta, i ho va aconseguir tot i patir més del compte jugant contra un rival en zona de descens.

Els gironins van arrencar el partit amb força, i ben aviat es van avançar en el resultat. Després d'una jugada de Soufiane, Pau, sol davant del porter, no va perdonar (6'). El filial va mantenir el bon nivell durant tota la primera meitat i va dominar el partit contra un rival que intentava combinar bé, però que no va trobar el camí de l'àrea local. Tot i això, els de Pep Triadú van desaprofitar totes les ocasions de què van disposar per ampliar l'avantatge abans del descans.

En la represa, el Tecnofutbol va estar més encertat i va agafar el control del partit fins que, en el 84', Serrano va rematar de cap al fons de la xarxa per fer l'empat. Però quan menys s'esperava, en el descompte (91'), Bigas va rematar una falta lateral centrada per Alexis per fer el gol de la victòria del filial.

GIRONA B: Andrés, Robert, Eloi, Rovirola, Bigas, Uri (Escribano, 75'), Alexis, Pau (Ferrer, 60'), Soufiane (Nahuel, 85'), Serramitja i Moha. TECNOFUTBOL: Giancarlos, Serrano (Marc, 85'), Gàlles, Bessong, Castellanos, Molina, Arnau, Mario (Shenguelaya, 64'), Jaume, Lucas i Cristian (Gironès, 35'). GOLS: 1-0 (6') Pau. 1-1 (84') Serrano. 2-1 (91') Bigas. ÀRBITRE: García Verdura. T.G.: Als locals Eloi i Alexis, i als visitant Lucas i Arnau. PÚBLIC: Uns 200 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)