Territorial

A la desena va la vençuda

1a catalana. La Jonquera supera el cuer, el Montcada, amb comoditat gràcies a un triplet de gols de Teixi i trenca amb la mala ratxa després de nou partits sense conèixer la victòria

LA JONQUERA4

MONTCADA1

Els de Xavi Agustí, que ahir va ser expulsat, arribaven a Montcada obligats a sumar els tres punts contra el cuer per agafar aire després de la mala dinàmica, i no van fallar. Els fronterers van saber aprofitar la feblesa defensiva dels locals i van imposar el ritme de partit que els va interessar des de l'inici.

La Jonquera, que va arrencar amb molta més intensitat que el rival, es va avançar amb una rematada de cap al segon pal de Teixi, que es va convertir en un autèntic malson per als locals. El mateix Teixi, deu minuts més tard, va fer el segon gol, definint sense problemes en un mà a mà amb el porter local Bracons (30'). El Montcada va reaccionar ràpid al segon gol i, només un minut després, Alberto va marcar pels locals a la sortida d'un córner després que la pilota se li escapés al porter García. La reacció local, però, no va créixer i, abans del descans, Teixi va aparèixer de nou per fer el seu triplet de gols particular en tan sols quaranta minuts, superant de nou el porter local en la seva sortida.

La segona part va quedar amb poca història, ja que els locals no van tenir capacitat per tornar a entrar de nou en el partit i Pol Compte va tancar la golejada amb una rematada de cap (56').

MONTCADA: Bracons, Peña (Simón, 68'), Montero (D. Baena, 69'), Martín (Aitor, 46'), Pacheco, Carlos, Alberto (Pol, 59'), Pepe, Baena, Hayek i Omar (Albert, 59'). LA JONQUERA: García, Edile, Murga (Ferran, 75'), D. Òscar, Mabil, Negre (Toumani, 33') (Eric, 75'), Arjona (Molina, 68'), Toni Güell, Teixi (Marc, 75'), Bassols i Pol Compte. GOLS: 0-1 (21') Teixidor. 0-2 (30') Teixidor. 1-2 (31') Alberto. 1-3 (40') Teixidor. 1-4 (56') Pol Compte. ÀRBITRE: Marcelino Garcia. T.G.: Al local Pol i al tècnic visitant Xavi Agustí.