Territorial

El Banyoles agafa aire

1a catalana. Els de Mallart s'imposen per la mínima a Vic i sumen tres punts que els permeten seguir vius en la lluita per salvar-se

banyoles1


vic0


El Banyoles va sumar tres punts molt importants que poden donar aire fresc per posar-se de nou en la lluita per la permanència. Els banyolins van saber aprofitar-se d'un equip cridat a estar a la zona alta, però com el d'ahir, ja fa nou partits que no guanya, en què ha sumat vuit derrotes.

El Banyoles en va fer prou amb el gol d'Adrià Casanovas per assolir la victòria. El davanter va culminar a la perfecció una jugada personal per avançar el seu equip al quart d'hora de joc (15'). Els banyolins van patir de debò per conservar aquest avantatge, ja que el Vic va prémer l'accelerador i va obligar el Banyoles a replegar-se i sortir al contraatac. Els locals, però, van ensopegar amb un bon dispositiu defensiu que no els va donar treva i amb una molt bona actuació de Santiago, que va permetre mantenir el 0-1 fins al xiulet final.

VIC: Cep, Carrascal, Raúl (Joan, 46'), Carmona, Isma, Tuneu, Pereira (Eric, 52'), Peque, Carles Roca (Guillem, 76'), Puigdesens i Salas (Rodri, 52'). BANYOLES: Amaya, Oriol, Dani Jiménez, Teixidor (Rama, 85'), Gerard, Nahuel (Ibarra, 73'), Massó, Guilana (Dani, 73'), Nierga (Corbalan, 60'), Adrià Casanova i Bayot. GOLS: 0-1 (15') Adrià Casanovas. ÀRBITRE: Marcelino Gracia. T.G.: als locals Raúl, Carmona, Tuneu i Rodri i als visitants Amaya, Teixidor, Gerard, Nahuel, Adri Casanovas i Bayot. T.V.: al visitant Massó (91') per doble groga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)