Girona

“Els diners no van arribar mai al compte del notari”

Quim Boadas. L'administrador d'UE Girona SL afirma que hi havia voluntat de vendre Ricardo Pini

Joaquim Boadas, administrador de la societat màxima accionista del Girona FC SAE va replicar ahir el grup T4C que lidera Ricardo Pini i amb el qual es mantenien des del setembre passat negociacions per a la compravenda del club. Pini va fer públics uns documents per demostrar que els diners de l'operació havien arribat a l'Estat i que si no van acabar en poder del venedor va ser per un problema de Josep Delgado i Unió Esportiva Girona SL.

“Els diners mai no van arribar al compte del notari, obert específicament per fer aquesta operació”, va afirmar Boadas. “Jo mateix, en nom d'UE Girona SL, vaig anar a obrir un altre compte al mateix banc que el notari el dia 24 perquè, quan arribessin els diners, poder-los transferir de manera més ràpida. No crec que això sigui tenir la voluntat de no vendre”, va afegir.

Boadas va negar categòricament que fos el venedor qui hagués de fer cap moviment. De fet, la decisió d'obrir un compte a nom del notari anava encaminada precisament que la part venedora no hagués d'intervenir en cap moment. “La voluntat de vendre hi és, però si els diners no arriben, és evident que no es pot signar”, va insistir Boadas. Els bancs de l'Estat també han de seguir uns protocols molt exhaustius sobre la procedència dels diners. I el que és clar és que el banc va retornar a l'origen i no pas al compte del notari les quantitats econòmiques que va dipositar T4C.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)