Territorial

La primera jornada a Peralada, sense sorpreses

Torneig Vila de Peralada. El Barça i el Madrid van demostrar la seva força en el primer dia de competició. Avui quedarà definida la fase final

El primer dia de competició va servir per comprovar les forces de tots els participants al torneig Vila de Peralada en categoria alevina. En els primers duels del campionat, ja es va fer evident que el Barça en el grup A i el Madrid en el grup B són clars aspirants al títol. El conjunt blaugrana va vèncer amb força facilitat l'Inter Mèxic per 7-1 i l'Sporting de Gijón per 3-0. Amb aquests resultats la primera plaça del seu grup és a tocar, i avui, el Barça s'enfrontarà a l'equip amfitrió, el Peralada. El conjunt peraladenc va competir molt bé contra l'Sporting de Gijón (4-1) i contra l'Inter Mèxic (5-0) però no va poder obtenir cap victòria. La segona posició del grup A se la disputaran aquest matí l'Inter Mèxic i l'Sporting, en un interessant duel que obrirà la segona jornada del torneig.

En el grup B, el Madrid i el Vila-real van començar amb dues golejades contra el Llançà i l'Avilés, respectivament. La mostra de força en el primer partit feia presagiar que el duel que van jugar groguets i madridistes a la tarda seria clau per decidir el campió del grup. En un duel molt igualat, l'aleví del Madrid va vèncer per 2-0 l'equip de la Plana i té a la mà el primer lloc. La nota positiva en el grup B va ser la victòria del Llançà contra l'Avilés (6-2). Els joves jugadors de l'equip de l'Alt Empordà se les hauran aquest migdia contra el Madrid (12.15 h).

La segona jornada de competició estarà dividida entre els partits del matí –de les 9 fins a les 12.15 h– que serviran per acabar de definir totes les posicions del grup, i el de la tarda, en què ja es començarà a jugar la fase final. Quan acabi la jornada d'avui, ja estarà definida la final i també la resta d'enfrontaments que serviran per designar el campió i la resta de la classificació.

Cares conegudes

Durant el primer dia de competició, l'afluència de públic al torneig Vila de Peralada va ser molt bona i una any més es va poder veure molt bona sintonia entre totes les aficions desplaçades fins a l'Alt Empordà. Enguany, la presència de dos equips asturians va provocar que a la graderia s'hi veiessin força banderes asturianes portades pels aficionats de l'Sporting de Gijón i de l'Avilés. Una altra nota destacada va ser la presència d'exfutbolistes de primer nivell entre el públic. Ivan de la Peña i Òscar Garcia van ser a la graderia del camp del Peralada i es van fer fotografies amb molts dels aficionats presents a l'estadi.