Girona

Desconnexió a Palma?

Mallorca. El pròxim rival del Girona ja està salvat i no s'hi jugarà res. A Palma, on ja busquen substitut al ‘Nanu' Soler, preparen una festa de cloenda i també de comiat d'alguns jugadors

El partit d'aquest diumenge a l'Iberostar Estadi enfrontarà dos conjunts que estan en situacions totalment diferents. Per una banda, el Girona defensarà la segona posició i fins i tot podria celebrar l'ascens a primera divisió –l'Sporting hauria d'ensopegar a casa contra el Sabadell–, mentre que el Mallorca ja té la permanència lligada i no s'hi jugarà res de res. De fet, a Palma sembla que ja estan més pendents de la temporada vinent que no pas de l'actual, amb el substitut del Nanu Soler com a debat principal a l'illa. El tècnic garrotxí va agafar el relleu de Valeri Karpin el mes de febrer i ha aconseguit salvar l'equip, però no ha connectat amb la plantilla i sembla que té un peu i mig fora del club –ja han començat a sonar noms com ara els de Pepe Bordalás, Setién, Anquela o Albert Ferrer per rellevar-lo.

Una altra mostra del clima de vacances que es viu a Mallorca és que el club ha preparat una festa de cloenda per aquest diumenge, coincidint amb l'últim partit a casa de l'equip. Abans que comenci a rodar la pilota, la federació de penyes del club balear ha organitzat una diada infantil, una exposició dels trofeus de l'entitat perquè els seguidors s'hi puguin fotografiar i, finalment, un dinar popular.

La festa continuarà al terreny de joc, i és que el partit contra el Girona podria servir per retre un homenatge de comiat a jugadors com ara Pep Lluís Martí –amb 40 anys sembla que no continuarà– o Pedro Bigas, de qui diuen que jugarà a primera divisió el curs vinent. A més, el Mallorca no podrà disposar de la seva principal figura, Marco Asensio, que està concentrat amb la selecció espanyola sub-19.

Per altra banda, el duel de diumenge també podria ser una bona ocasió perquè el Nanu Soler donés l'oportunitat a joves jugadors del filial, tal com ja va passar la setmana passada a Albacete –van debutar Brandon, amb gol inclòs, i Juan Cifré. Qui segur que no jugarà és Albert Riera, fortament enfrontat amb el tècnic català.

Sense confiances

Tot i la nul·la ambició pel que fa a la classificació que pot tenir el Mallorca, el Girona farà bé de no confiar-se en excés, ja que els balears segur que voldran millorar la imatge que van donar contra l'Albacete, un partit en el qual van perdre per un contundent 4-2 quan havien començat dominant per 0-2.

Un altre tema és l'econòmic. Com és lògic, en aquests moments del curs comencen a sortir tot tipus de rumors de primes a tercers. En el cas del Mallorca, l'únic equip que hi podria estar interessat seria, evidentment, l'Sporting de Gijón, rival del Girona en la lluita per l'ascens directe. Sigui com sigui, els gironins tenen entre cella i cella guanyar els dos partits que resten per no haver de dependre de ningú.

S'HI FARAN?

El Mallorca, rumors de primes a part, voldrà millorar la imatge d'Albacete (4-2)

SABOR DE COMIAT

Pep Lluís Martí (40 anys) i Pedro Bigas (1a) podrien jugar el seu últim partit a l'Iberostar Estadi
Abans del partit les penyes del club han organitzat una diada infantil i un dinar popular

BAIXA SENSIBLE

En el Mallorca no hi serà Marco Asensio, convocat amb la selecció espanyola sub-19
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)