Girona

“S'ha de saber competir”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Pablo Machín va parlar diverses vegades de la inexperiència (“bisoñez”, va repetir quatre o cinc cops) a la sala de premsa. Va ser la seva manera de definir què havia passat al seu equip, incapaç una altra vegada de tancar el partit. “Hem tingut gairebé sempre el partit a favor, i quan faltaven 10 minuts el teníem molt ben encarrilat, però són coses del futbol, de saber competir. Saber competir no significa tenir més o menys qualitat. Hem estat força inexperts en aquest sentit”, va explicar l'entrenador del Girona. “Necessitem ser més contundents i no facilitar als rivals que generin ocasions de manera massa còmoda. Això és el futbol.”

A Machín, no li va agradar ni la manera com no van saber defensar l'avantatge ni el fet que el Llagostera hagués tingut el 2-3 a tocar. “Crec que avui ha estat més demèrit nostre que mèrit del rival, i no vull polemitzar ni de bon tros. Però quan guanyem amb un jugador menys, hem d'apostar per defensar tranquil·lament amb ordre més que tornar-nos bojos i intentar fer no sé què.” I va seguir: “Arriscar s'ha de fer quan es necessita guanyar. Per una part, m'agrada que l'equip tingui ambició. Però no ens equivoquem: guanyar un punt costa sang, suor i llàgrimes. I estic més enfadat perquè gairebé perdem el punt.” El tècnic no va voler individualitzar. “Estic enfadat sobretot amb mi, perquè la culpa és meva. Estic emprenyat per no haver inculcat saber competir, aquest altre futbol. I vull que l'equip i tothom sàpiga que ens costarà guanyar cada punt.”

Quan li van preguntar si l'expulsió de Pere Pons havia estat clau, Machín va dir: “No sé si era expulsió, però tampoc vull buscar excuses. També podria dir que hem fet dos pals i l'última ocasió, i que ha estat una llàstima, però sóc molt exigent i s'ha de fer autocrítica. La sort s'ha de buscar.” El tècnic va parlar de Jairo –“ha anat de menys a més, i encara n'esperem més”– i de l'aposta per Alcalá: “A darrere hi haurà targetes, també s'estava entrenant bé, són molts partits i els minuts pesen. Per una sèrie de factors, m'he decidit per ell.”

EL LLAGOSTERA

“Proposi més o menys, hem de ser intel·ligents i no facilitar-los la seva idea”

AMB EL 2-3 A TOCAR

“L'ambició és bona, però sumar un punt costa sang. No ens podem tornar bojos”

MANCANÇA

“Necessitem ser més contundents. Hem estat força inexperts i els ho hem posat fàcil”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)