Girona

El protagonista

Pedro Alcalá

Alcalá no somriu

Pedro Alcalá va jugar ahir el primer partit contra el seu exequip, el Llagostera, amb la samarreta del Girona; un duel ple d'emocions que no va deixar indiferent el central murcià. Alcalá, que a més va estrenar titularitat en la lliga –només en la copa havia jugat des de l'inici–, va saludar efusivament els seus excompanys en els instants previs al partit, unes mostres d'afecte que van desaparèixer tan bon punt l'àrbitre va xiular l'inici del matx. Alcalá va començar el partit ben col·locat, refusant amb èxit les primeres pilotes aèries que li van arribar, i va lluitar per alt en més d'una ocasió amb el sempre incòmode Juanjo Expósito. Amb el pas dels minuts, però, el corpulent defensa es va veure compromès en més d'una jugada. Primer el Llagostera va reclamar unes mans seves dins de l'àrea que el col·legiat va decidir no xiular, i poc després el central va perdre una pilota al mig del camp que va desembocar en un perillós contraatac llagosterenc que no va acabar amb gol per ben poc. Pel que fa a la primera diana de Granell, Alcalá la va celebrar amb normalitat, sense cap excés.

Després de la represa Alcalá va continuar amb alts i baixos. En atac va tenir una ocasió en la sortida d'un córner, però la seva rematada de cap se'n va anar alta per poc, mentre que en defensa va presenciar de ben a prop els dos gols de l'equip visitant. En el primer, ben poca cosa va poder fer –el xut d'Imaz va rebotar en Kiko Olivas abans d'entrar– i, en el segon, va ser un espectador més de la cavalcada de Juanto fins a dins de l'àrea que va deixar en evidència la defensa gironina, massa poc contundent. En els últims minuts, ja amb el 2-2 i amb el Girona jugant amb un home menys, Alcalá va pujar a l'atac com un davanter més tot buscant el gol de la victòria, un gol que no va arribar.

Al final del partit Alcalá va aprofitar per saludar els seus antics companys –amb alguns encara manté una estreta relació– i es va fotografiar amb diferents aficionats. Abans el central havia valorat les seves sensacions: “M'he trobat bé, la llàstima és que només hem sumat un punt. He viscut el partit amb normalitat, però marxo amb mala impressió per com ha anat tot.”

Encara no coneix la victòria

Alcalá va arribar a Montilivi amb el campionat ja començat –s'havien disputat dues jornades– i des de llavors ha jugat dos partits de lliga i un de copa amb el conjunt dirigit per Pablo Machín. Curiosament en cap d'aquests tres duels el Girona ha aconseguit la victòria, ja que va caure al camp del Nàstic (1-0), va empatar a dos gols en el mateix escenari en la copa –els gironins van ser eliminats en els penals– i també va sumar un sol punt ahir contra el Llagostera.

1a
titularitat d'Alcalá amb el Girona en la lliga.
90
minuts jugats.
1
ocasió de gol.
0
partits ha guanyat el Girona amb Alcalá al camp.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)