Girona

Javi Álamo serà operat avui

Pèrdua. El canari, que ahir va tornar a jugar infiltrat, serà intervingut del genoll a la Clínica Onyar. Estarà de baixa, com a mínim, un mes

Javi Álamo va fer un partit força discret ahir contra el Llagostera. El canari va tornar a jugar infiltrat, ja que arrossega molèsties al genoll dret des de fa temps, un handicap que el jugador intentarà solucionar passant per la sala d'operacions. Després del derbi, el Girona i el mateix futbolista van confirmar que l'operació, una menisectomia parcial interna del genoll dret, tindrà lloc avui a la Clínica Onyar, una intervenció que estarà dirigida pels doctors Casanova i Mora.

D'aquesta manera, Álamo intentarà fer net dels seus problemes físics amb l'objectiu d'estar en plenitud de condicions la resta de la temporada. En principi, el canari estarà de baixa, com a mínim, un mes, una pèrdua que té bastant preocupat l'entrenador del Girona, Pablo Machín. “Estic molt intranquil, molt, perquè és un jugador molt important per a nosaltres i s'ha d'operar”, va explicar el tècnic de Sòria.

Per la seva banda, Álamo va explicar la decisió amb més tranquil·litat: “Tenia hora per operar-me el dilluns i vam decidir jugar contra el Llagostera, encara que fos infiltrat. Ara m'operaré i després ja podré pensar en la recuperació.” Fins ara Álamo havia jugat de titular tots sis partits de lliga.

LES REACCIONS

Tenia hora el dilluns i vam decidir jugar. Ara m'operaré, i després, a pensar en la recuperació
Javi Álamo
carriler del girona
Estic molt intranquil, perquè és un jugador molt important per a nosaltres i s'ha d'operar
Pablo Machín
entrenador del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)