Girona

Recuperar efectius, difícil

Els mateixos de Miranda. Coris, Serrano i Rubén Sobrino van fent passos endavant, però serà complicat tenir-los contra l'Almeria

La setmana és llarga i encara queda l'entrenament d'avui a Montilivi, el de demà a Vilablareix i el de dissabte altre cop a Montilivi, però a hores d'ara sembla improbable que Pablo Machín pugui recuperar cap dels futbolistes que van ser baixa al camp del Mirandés. Tot i que només Javi Álamo –es va sotmetre fa onze dies a una artroscòpia per resoldre un problema de menisc– està descartat al cent per cent, no serà fàcil recuperar dues peces com són Coris i Serrano, que són alternatives al canari al carril dret. Cap dels dos va fer la sessió forta d'ahir a Peralada, tot i que el de Tossa assegura que l'evolució és notable: “Ja puc recolzar el peu i fer força amb la planta. Noto que cada dia que passa estic molt millor, però fa de mal dir si estaré a punt per diumenge.” Tampoc Serrano ha fet net de la lesió muscular que es va fer a Cornellà en la copa Catalunya. Els serveis mèdics ja van avançar que el barceloní –va debutar a 2a A en l'últim quart d'hora del Girona-Osca– en tindria per deu o quinze dies. Tot plegat condueix a pensar que serà novament Aday, amb permís de Pol Llonch, l'inquilí del carril dret contra l'Almeria.

Rubén Sobrino, molt just

El davanter, que no ha jugat encara ni un minut amb el Girona i fa dues setmanes va recaure de la lesió, treballa fort per estar disponible aquest mateix cap de setmana, però no les té totes. El més probable és que la seva reaparició s'ajorni uns dies més, llevat que Machín el vegi prou bé per fer-lo entrar en la convocatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)