Girona

Càsting en plena activitat

El rival. L'Almeria prepara la visita a Girona pendent de la decisió del president, que s'ha reunit amb diversos candidats a rellevar Sergi Barjuan

Com el Girona, l'Almeria prepara el partit que tancarà diumenge la vuitena jornada de segona A (19.15 h, a Montilivi). El context, però, és diferent per a la plantilla del conjunt andalús, que està pendent de saber qui serà el seu nou entrenador, un cop acomiadat Sergi Barjuan després de l'empat de dissabte passat contra el Tenerife (2-2) i d'ocupar zona de descens, a un punt del Girona. El president, Alfonso García, ha obert un càsting per trobar el relleu de l'exdefensa blaugrana i ha pres la iniciativa, amb trobades personals amb cada candidat.

Entre els aspirants a ocupar la banqueta de l'Almeria hi ha dos entrenadors amb passat a Montilivi. Un és Joan Carrillo, que va dirigir el conjunt gironí a tercera divisió, la temporada 2006/07. No va ser una experiència gaire gratificant per al tècnic de Monistrol, que va ser destituït el 5 de febrer del 2007 després d'una derrota a Balaguer. Amb Salamero i Ricardo Rodríguez, el Girona va acabar pujant. I Carrillo, després d'una etapa a l'Espanyol, se'n va anar a Hongria, amb el Videoton, amb el qual va ser campió de lliga.

L'altre exentrenador del Girona candidat a rellevar Sergi Barjuan té un passat més recent a Montilivi. És Joan Francesc Ferrer Rubi, que després de deixar el Valladolid a l'estiu va estar a punt d'anar-se'n a l'Elx, però no hi va haver entesa. Un altre aspirant a la banqueta de l'Almeria és el serbi Veljko Paunovic, exjugador del club.

Un partit amb Rivera

Com que la incògnita no s'ha resolt de seguida, l'Almeria ha estat treballant amb l'entrenador del filial, Miguel Rivera, que ha assumit el càrrec conscient que és un entrenador pont. De tota manera, cada cop és més probable que Rivera sigui l'encarregat d'asseure's a la banqueta en el partit de diumenge a Montilivi. De fet, ahir ja va programar una sessió de vídeo per estudiar el Girona. Els andalusos tenen les baixes segures de Ximo Navarro, Michel Zabaco, Jonathan Zongo i Fatau.

PASSAT A MONTILIVI

Rubi i Joan Carrillo són dos dels entrenadors amb qui ha parlat el club andalús

INTERÍ

Miguel Rivera, del filial, té cada cop més números per dirigir l'equip diumenge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)