Girona

Un favorit amb molta pressa

El rival. L'Almeria, l'equip que encapçala la llista del límit salarial, ha estat el primer a prescindir de l'entrenador després d'una arrencada decebedora, en zona de descens

L'Almeria, descendit de primera divisió la temporada passada, era a l'estiu un dels clars favorits a ocupar les primeres posicions a la segona divisió A. Amb el límit salarial més alt de la categoria de plata –9,77 milions d'euros, tres milions més que el segon i gairebé tres cops el del Girona (3,61)– el club andalús no va escatimar en fitxatges i va pagar gairebé un milió d'euros entre Chuli (Betis) i José Ángel Pozo (Manchester City), dos davanters cridats a marcar la diferència. A més, jugadors de la talla de Cristian Herrera, Eldin Hadzic, Iago Díaz, Montoro, Casto, Cuéllar o Morcillo també es van incorporar al projecte, però de moment l'Almeria, tot i els grans recursos de què disposa, ha començat la temporada molt per sota de les expectatives generades.

El conjunt andalús és l'antepenúltim classificat amb set punts després de les primeres set jornades de lliga, fruit de dues victòries, un empat i quatre derrotes, uns números que van provocar la destitució del seu tècnic, Sergi Barjuan, dissabte passat després de l'empat a casa contra el Tenerife (2-2). L'Almeria s'ha mostrat especialment dèbil en defensa i és l'equip més golejat de la categoria amb catorze gols encaixats, i també en els partits com a visitant, ja que no ha sumat ni un sol punt a camp contrari (tres derrotes).

Problemes físics al darrere

A més de la mala situació a la taula classificatòria l'Almeria té altres maldecaps, com ara els problemes físics que arrosseguen alguns jugadors defensius de l'equip. És el cas de Míchel, Cuéllar i Dubarbier, que encara no saben si podran entrar en la convocatòria per al partit de Montilivi. Davant d'això, el tècnic interí de l'Almeria, Miguel Rivera, podria accelerar la tornada de Michel Zabaco, que tot just ha deixat enrere una lesió. L'entrenament que farà avui el conjunt andalús hauria d'aclarir alguns d'aquests dubtes.

EL PRESSUPOST

Té 9,77 milions de límit, 3 milions més que el segon i gairebé tres cops el del Girona

ARMES OFENSIVES

El club ha pagat traspassos per Chuli i Pozo i també ha fitxat Cristian Herrera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)