1a divisió

L'Atlético també punxa

1a divisió. Incapaç de trobar escletxes en el mur defensiu del Vila-real, l'equip d'‘El Cholo' Simeone es queda a vuit punts del Barça

L'Atlético de Madrid també va fer un pas en fals en la seva persecució al Barça en la lluita pel títol i es queda lluny, a vuit punts, del conjunt blaugrana. Contra un Vila-real força defensiu, amb Eric Bailly jugant com a lateral i Rukavina ajudant Mario Gaspar per taponar les incursions de Filipe Luis, els futbolistes d'El Cholo Simeone van tenir molts problemes per trobar espais i per fer córrer la pilota, i no van aconseguir penetrar en l'entrellat defensiu dels de la Plana Baixa, que van intentar la rèplica amb la velocitat de Cedric Bakambu en el contraatac. Malgrat Simeone va intentar augmentar el seu caudal futbolístic donant entrada a Óliver Torres, el seu Atlético mai es va acabar sentint còmode i un xut del jove futbolista que va treure Bonera sota els pals va suposar la ocasió més clara dels colchoneros d'endur-se el partit.

ATLÉTICO0
VILA-REAL0

ATLÉTICO: Oblak, Juanfran, Savic, Godín, Filipe Luis, Gabi, Koke, Saúl Ñíguez (Kranevitter, 81'), Ángel Correa (Vietto, 69'), Griezmann (Óliver Torres, 62') i Fernando Torres. VILA-REAL: Aréola, Mario Gaspar, Bonera, Víctor Ruiz, Eric Bailly, Bruno Soriano, Tomás Pina, Rukavina, Samu Castillejo (Denis Suárez, 68'), Soldado (Adrián López, 64') i Bakambu (Léo Baptistão, 82'). GOLS: Cap. ÀRBITRE: Prieto Iglesias (col·legi navarrès). Targetes grogues a Filipe Luis, Gabi, Eric Bailly i Samu Castillejo.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)