2a divisió FEF

L'Espanyol B perd per culpa d'un gol en el minut 91

Expulsió. Els locals van marcar el 2-1 quan feia estona que jugaven amb deu

El partit d'ahir a Elda va tenir un desenllaç cruel per a l'Espanyol B, que va haver de treballar de valent per igualar el gol de Juanje i que va rebre el 2-1 en el minut 91. Amb la derrota, el filial blanc-i-blau perd una bona oportunitat d'allunyar-se de la zona perillosa.Després d'una primera mitja hora sense un dominador clar i un joc molt travat, l'Eldenc va marcar el primer gol en un córner. Després que una acció local topés amb el travesser, l'Espanyol B va empatar gràcies a una acció personal de Gual. En el minut 70, l'Eldenc es va quedar amb deu, però, lluny d'aprofitar-ho, els visitants van rebre el 2-1 en el minut 91, en un altre córner.

ELDENC2
ESPANYOL B1

ELDENC: Marcano, Ortega, Juanje, Urzaiz, Meca, Carlitos (Sellés, 76'), Fresno, Petcoff, Piquero, Cañadas (Juanfran, 80') i Javi Serra (Tacón, 63'). ESPANYOL B: Andrés, Robert, Lluís, Aarón, Galas, Marc Roca, Pibe (Entrena, 53'), Serrano, Marc Gual (Ripoll, 70'), Rufo i Borjita (Borja, 76'). GOLS: 1-0 (31') Juanje. 1-1 (61') Gual. 2-1 (91') Meca. ÀRBITRE: Sureda Cuenca. T.G.: Meca, Carlitos, Petcoff i Piquero; Lluís, Aarón, Roca i Rufo. T.V.: Dues grogues al visitant Juanje (70').