Territorial

Tres tristos equips

1a catalana. El Girona B, el Lloret i l'Escala afronten les últimes jornades amb moltes possibilitats de baixar

L'Abadessenc va caure de la lluita per la permanència en l'última jornada del grup 1 de primera catalana amb l'empat sense gols contra el Mataró. Un cop consumat el seu descens a segona, queden tres equips gironins, de sis que té la categoria, que malden per aferrar-se a la salvació: el Girona B, el Lloret i l'Escala. Els dos últims seguirien el mateix camí que l'equip ripollès amb la classificació actual, mentre que el Girona B, que és a la corda fluixa, dependria dels possibles descensos compensats. Amb quatre jornades i dotze punts al davant, tots tres equips tenen encara possibilitats matemàtiques de salvar-se, però ja no ho poden demorar més si no volen un final funest que els condueixi a segona catalana.

Tres punts obligats

El Girona B visita demà el Mollet (12 h) després de dues derrotes consecutives. L'equip de Nacho Castro, favorit a pujar a tercera en totes les travesses de principi de temporada, ha decebut de totes passades. Avui, però, ha d'intentar aprofitar la mala ratxa del rival, que només ha guanyat un dels sis últims enfrontaments. En la primera volta, a Girona, els dos equips van empatar a un.

El Lloret, per la seva banda, ha d'aprofitar que s'enfronta avui (17 h) a l'Abadessenc, que ja no s'hi juga res, per sumar la novena victòria de la temporada en l'únic derbi gironí de la 31a jornada.

L'Escala rep el Martinenc demà (12 h) en una situació d'alerta màxima. Una derrota el deixaria pràcticament sentenciat i a punt per anar a fer companyia a l'Abadessenc.

Altres preocupacions

Els altres dos equips gironins de primera catalana, el Farners i la Jonquera, afronten la jornada amb uns ànims ben diferents. Els empordanesos juguen demà (12 h) al camp del Vilassar per mantenir-se en els primers llocs, tot i que la seva classificació serà virtual fins que dimecres que ve no juguin el partit ajornat la setmana passada contra la Molletenca.

El Farners, que ja està virtualment salvat després d'una ratxa increïble de catorze partits amb només una derrota, s'enfronta avui a l'Avià (17 h) amb l'objectiu d'aconseguir la sisena victòria consecutiva.

LA PERMANÈNCIA

El Girona, el Lloret i l'Escala estan obligats a guanyar els tres punts

UN PARTIT MENYS

La Jonquera juga contra l'Avià, però encara haurà de recuperar un partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)