3a divisió FEF

futbol

tercera divisió

En una lluita que no és la seva

3a divisió. El Figueres i el Cerdanyola, jutges de la lluita per l'última posició del ‘play-off'

“Preparem aquest partit com qualsevol altre; a nosaltres ens paga un club que és el Cerdanyola i sortirem a guanyar, com en tots els partits”, afirma amb contundència Toni Carrillo, entrenador del Cerdanyola. Unes paraules pràcticament clavades a les que fa servir Edu Vílchez, l'altre tècnic implicat de manera indirecta en la lluita per la quarta posició, l'única, a banda dels descensos compensats, que queda oberta en l'última jornada.

Nou Barris i les Fontetes seran l'escenari de la lluita per la darrera plaça disponible per jugar la promoció, i el Figueres i el Cerdanyola en seran els jutges, en una pugna que té el Vilafranca i la Muntanyesa com a protagonistes: “No em preocupa el que pugui dir la gent; passi el que passi no serà culpa del Cerdanyola. Si es classifica el Vilafranca serà perquè la Munta ha perdut els últims dos partits, i si és al revés, serà perquè el Vilafranca no ha estat capaç de guanyar-nos”, diu Carrillo, que té com a objectiu els 57 punts per establir la millor temporada de la història del club.

Per la seva banda el tècnic del Figueres ja ha anunciat que donarà minuts als menys habituals –“però com sempre en les darreres setmanes”, recorda–, encara que té clar que els seus sortiran a guanyar. Tot i això, hi intenta treure ferro. “Al final, el partit important és el de Cerdanyola”, conclou.

LES FRASES

Nosaltres donarem minuts als menys habituals, però és el que hem fet les darreres setmanes
Edu Vílchez
entrenador del figueres
No em preocupa el que pugui dir la gent; passi el que passi no serà culpa del Cerdanyola
Toni Carrillo
entrenador del cerdanyola
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)