3a divisió FEF

futbol català

tercera divisió

Una classificació històrica

El Vilafranca no falla. El degà penedesenc, comandat per Santi Triguero i Oribe, guanya el Cerdanyola i jugarà per primera vegada el ‘play-off'

El diumenge 15 de maig del 2016 és ja una data memorable per a la història del club degà del Penedès, el Vilafranca. L'equip d'Ivan Moreno va fer-la molt grossa ahir a Cerdanyola i va aconseguir el bitllet per a la seva primera promoció d'ascens a segona divisió B. Guiat pels seus dos futbolistes més desequilibradors, un Santi Triguero incombustible i un Víctor Oribe en estat de gràcia, va fer els deures a les Fontetes, va imposar-se de forma clara (0-3) i va segellar la classificació independentment de la victòria de la Muntanyesa. El Vilafranca va deixar clar d'entrada que s'hi jugava molt més que el seu rival i va competir amb més intensitat. Era perillós precipitar-se i el pas del rellotge jugava en contra dels visitants, que van generar molt més perill. Llavors, però, va aparèixer el de sempre, Santi Triguero, i va marcar un gol molt tranquil·litzador. El davanter de Vilanova va connectar amb el cap una precisa centrada d'Oribe. El 0-1 permetia als quadribarrats afrontar la segona part amb un xic més de calma, però tot i això el neguit continuava. Feia falta un segon gol que donés del tot la tranquil·litat. Triguero va tenir una ocasió claríssima en el 70', però no aconseguiria marcar la diana de la tranquil·litat definitiva fins al 77'. Va fer-la en aprofitar una pena màxima per mans de Víctor Duran. Amb el 0-2 i només deu minuts per endavant, era qüestió de mantenir la calma i gaudir del moment. I en aquest context arribaria el gol definitiu: una bona rematada de cap d'Oribe (82'). Després, va tocar celebrar un moment històric. Enguany el Vilafranca lluitarà per pujar a segona B.

CERDANYOLA0
VILAFRANCA3

CERDANYOLA: Adrià, Pitu, Víctor Duran, Barriendos (Aitor, 51'), Cuadras, Juli, Daisuke, Valderas (Jota, 64'), Javi Sánchez (Turu, 57'), Oriol Molins i Diego.. VILAFRANCA: Miguel Ramos, Duran, Fonta, Joan Castillo, Via, Medina (Illescas, 84'), Gestí (Ayala, 81'), Boira, Triguero, Oribe i Guti (Bernat, 69').. GOLS: 0-1 (35') Santi Triguero. 0-2 (77') Santi Triguero, de penal. 0-3 (82') Oribe. ÀRBITRE: Congost Larrosa. T.G.: als locals Víctor Duran, Cuadras i Turu; i al visitant Medina.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)