Futbol

Promoció d'ascens a Primera Catalana

El Palafolls obté avantatge

Promoció d'ascens a 1a cat. S'imposa en l'anada contra el Ripollet

El Palafolls va avançar-se en l'eliminatòria d'ascens a primera catalana contra el Ripollet. L'equip de Josep Matas va fer l'únic gol del partit, i viatjarà dissabte que ve (19 h) al camp del Ripollet amb l'objectiu de defensar la victòria i aconseguir l'ascens. El control del partit va ser per al Ripollet, teòric favorit de l'eliminatòria. En els primers minuts de partit va disposar de dues ocasions en jugades a pilota aturada, però el porter local, Oriol, les va aturar. El Palafolls va jugar més tancat i va tenir una única ocasió clara, amb un cop de cap d'Oli que no va entrar. En el segon temps, el Ripollet va tancar el Palafolls encara més al seu camp. Els de Matas van intentar sorprendre el seu rival en els contraatacs, un dels quals va ser frenat pel Ripollet amb falta. Mancheño la va servir i Víctor Garcia va rematar de cap amb encert. En els últims minuts Niko encara va tenir a les seves botes l'oportunitat de fer el segon en una rematada de córner que no va entrar.
PALAFOLLS (1): Oriol, Pol, Amaya, Nil, Juanpi, Oli (Niko, 66'), Loren (Jaume, 82'), Víctor Garcia, Massa (Isaac, 30), Mancheño (Martí, 85') i Sánchez. RIPOLLET (0): Sergio, Toni, Osuna, Èdgar, Lombardo, Rubi, Borja (Sergio, 82'), Héctor, Enrique, Moha (Caballero, 75') i Chema (Nil, 87'). GOLS: 1-0 (75') Víctor Garcia. ÀRBITRE: Paris Llovera. T.G.: als locals Mancheño, Isaac i Niko i als visitants Héctor i Chema.