1a femenina

El Seagull es queda a les portes de la glòria

Fase d'ascens a 1a divisió femenina. El conjunt badaloní, molt afectat per les baixes, perd en la tornada i es queda sense pujar

El Seagull no va poder rematar la gran temporada, molt per sobre de les expectatives, i no va aconseguir pujar a primera divisió. La derrota a casa contra el Tacuense, de Tenerife, va separar el conjunt badaloní de l'ascens de categoria en la tornada de l'eliminatòria definitiva. L'equip canari va ser superior al conjunt català, que va patir massa la pressió del gol inicial (12') de Cone, en pròpia porteria, en un mal refús. Al Seagull, que va jugar amb quatre jugadores tocades, li va costar apropar-se a la porteria rival i va rebre l'estocada definitiva en una jugada embolicada en el segon temps.

SEAGULL0 (0)
TACUENSE2 (0)

SEAGULL: Noe, Gina (Bea, 46'), Xènia (Cayu, 68'), Alba, Llaona, Mar, Albita (Patri, 73'), Alba Gordo, Yosse (Ari, 56'), Pascu i Laura Rey. TACUENSE: Curbelo, Sara (Marina, 68') (Carol, 84), Selene, Estela, Andrea, Jesi (Zule, 68'), Jenni, Tania, Tamara, Celia i Reichel. GOLS: 0-1 (12') Cone, en pròpia porteria. 0-2 (64') Reichel. ÀRBITRE: Carrero Romera. T.G.: A les visitants Curbelo i Andrea. PÚBLIC: Un miler d'espectadors al municipal de Montigalà.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)