Nàstic

Una línia embastada

Nàstic. El bon rendiment defensiu del Nàstic farà que la rereguarda grana la temporada que ve canviï poc i, amb el fitxatge emparaulat del lateral dret Kakabadze, està força ben encarrilada

Si una cosa va caracteritzar el Nàstic en el tram final de la temporada passada, sense comptar les dues punxades contra l'Osasuna, en què l'equip va encaixar sis gols en dos partits, és la fermesa defensiva. Els grana van ser el cinquè equip més sòlid de la categoria en la lliga: van rebre 41 gols en 42 partits. El bon nivell al darrere assolit aquest curs, doncs, propicia que el gros de la rereguarda continuï amb vista a la campanya vinent. Aquesta és, de fet, la línia que el Nàstic té més ben embastada. Amb l'arribada del lateral dret georgià Otar Kakabadze, que té el seu fitxatge emparaulat i es podria tancar amb l'entrada del mes de juliol, la defensa del Nàstic 2016/17 ja disposa de set efectius, ja que també continuen els centrals Suzuki i Xisco Campos –reubicats aquesta temporada en múltiples ocasions al carril dret–, Xavi Molina, Iago Bouzón i Pablo Marí. D'altra banda, s'ha assegurat la continuïtat de Mossa, un jugador determinant al lateral esquerre. En aquest carril, precisament, qui li farà la competència el curs vinent, si no hi ha cap contratemps, és Ferran Giner, que és un dels futbolistes que està pendent de renovar però amb el qual el club espera arribar a un acord ben aviat. Mousa Bandeh, d'altra banda, hauria de tornar a Tarragona després de la cessió a l'Olot, però, molt probablement, se li buscarà una sortida.

Xisco Campos
Central
34 anys
23 partits (1.781') 0 gols, 6 grogues, 0 vermelles Aporta experiència, polivalència i és clau al vestidor. Pot jugar de lateral.
Daisuke Suzuki
Central
26 anys
15 partits (1.350') 0 gols, 2 grogues, 0 vermelles Sorpresa grata del mercat d'hivern. Té bona sortida de pilota i és polivalent.
Xavi Molina
Central
29 anys
35 partits (2.979') 3 gols, 7 grogues, 0 vermelles És clau per a Moreno. Futbolista fort, amb criteri i precís en el joc aeri.
Iago Bouzón
Central
33 anys
29 partits (2.440') 1 gol, 11 grogues, 0 vermelles Té molta experiència i aporta contundència a l'eix de la defensa.
Pablo Marí
Central
22 anys
25 partits (2.218') 1 gol, 7 grogues, 1 vermella Un dels jugadors amb més projecció de l'equip. Enguany ha agafat experiència.
Mossa
Lateral esquerre
27 anys
40 partits (3.477') 2 gols, 12 grogues, 0 vermelles Una de les grans irrupcions del Nàstic. Defensa bé i és profund atacant.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)