Nàstic

Nàstic

Segona divisió A

“Farem un gran equip”

Nàstic. El club espera cinc o sis fitxatges, sobretot d'atac, abans de començar la pretemporada. Andreu diu que els objectius tenen ofertes de primera, de manera que caldrà picar pedra

Com les últimes temporades, el Nàstic vol mantenir per a la que ve la recepta reeixida de donar continuïtat al bloc i reforçar-lo amb alguns fitxatges, no gaires. El president, Josep Maria Andreu, va assegurar ahir que l'objectiu és fer cinc o sis incorporacions abans que l'equip comenci els entrenaments de pretemporada el 12 de juliol. De totes maneres, no seran operacions senzilles, ja que la majoria dels objectius que té el Nàstic són futbolistes que tenen altres ofertes importants. “Volem incorporar jugadors que també tenen ofertes de primera, i ens hem d'esperar una mica, hem de tenir paciència.” De totes maneres, Andreu va voler enviar un missatge “de tranquil·litat” als socis del Nàstic, als quals va assegurar que faran “un gran equip”. La primera incorporació serà, probablement, el lateral dret georgià Kakadze.

“Fer cinc o sis fitxatges i mantenir el bloc que ens ha donat dos anys d'èxit ha de ser suficient”, va afirmar Andreu, que dóna pràcticament per perdut Achille Emana: “Hi havia una clàusula de renovació en cas de pujar a primera, que s'ha trencat. A més, ens consta que té ofertes importants de l'estranger. Si no hi ha cap sorpresa, Emana no continuarà.” Amb les posicions defensives i del mig del camp força plenes, la principal feina de la direcció esportiva grana és reforçar l'atac. El president és conscient que no serà fàcil trobar dos davanters amb el rendiment d'Emana i Naranjo, venut al Celta, però confia en la feina d'Emilio Viqueira. Els que tampoc no defensaran la samarreta grana el curs que ve són el porter Alberto Varo i el mig Fali, que aniran cedits al Barça B.

Dos amistosos més

El Nàstic va anunciar ahir dos amistosos de pretemporada més, el 20 de juliol contra tot un equip de primera divisió, el Vila-real, i el 30 contra el Saragossa. Els dos partits es disputaran a dos quarts de 9 del vespre al Nou Estadi. L'altre amistós és la visita al Mestalla el 10 d'agost.

Fer cinc o sis fitxatges i mantenir el bloc que ens ha donat dos anys d'èxit ha de ser suficient
Josep Maria Andreu
PRESIDENT DEL NÀSTIC
Volem incorporar jugadors amb ofertes de primera, o sigui que cal paciència, però els socis poden estar tranquils: farem un gran equip

L'inconvenient de Madinda

El Nàstic està interessat a tornar a disposar dels serveis del mig centre Lévy Madinda, intocable per a Vicente Moreno en la segona volta, després que arribés en el mercat d'hivern cedit pel Celta. El club grana voldria tornar a rebre el gabonès en préstec i, de fet, hi ha molt bona sintonia amb el club gallec, amb el qual s'ha tancat darrerament el traspàs de José Naranjo, però hi ha un problema que fa que el Nàstic es replantegi l'operació. L'hivern que ve –entre gener i febrer– es jugarà la copa d'Àfrica –el Gabón és, precisament, l'organitzador– i els futbolistes que hi participin hauran d'estar uns dos mesos sense disputar partits de lliga amb els seus equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)