Llagostera

ESPORTS

FUTBOL

Pol Laporta, a prova

2a divisió B. Un dels fills de l'expresident del Barça Joan Laporta està fent la pretemporada amb el Llagostera amb l'esperança de convèncer Oriol Alsina

El Llagostera va fer ahir l'últim entrenament de la setmana al municipal llagosterenc, ja amb la presència del central Samu San José, un dels últims fitxatges de l'equip juntament amb Pablo Sánchez, que s'incorporarà a la dinàmica de grup al llarg d'aquesta setmana. El Llagostera, que encara no té la plantilla del primer equip del tot definida, compta amb vuit jugadors del filial en els entrenaments de pretemporada, en què també participa un futbolista a prova. Es tracta de Pol Laporta (17-8-1993), un jove migcampista ofensiu fill de l'expresident del Barça Joan Laporta, que intenta aprofitar l'oportunitat i convèncer Oriol Alsina perquè li faci un lloc en el primer equip. Laporta, que també podria ser una opció per al filial de primera catalana si finalment es quedés, va passar per les categories inferiors del FC Barcelona abans d'anar a estudiar a Anglaterra, on el futbol va passar a un segon pla. Llavors la idea de Laporta era continuar la seva aventura als Estats Units, però finalment el jugador va tornar a Catalunya i va acabar la temporada passada en el Junior CF de segona catalana. Ara el migcampista té l'esperança de fer un pas endavant en la seva carrera esportiva, però serà el Llagostera qui tindrà l'última paraula. El fet de no ser un futbolista sub-23 resta possibilitats a Laporta.

Esperant el primer amistós

El Llagostera no atura l'activitat i avui tornarà a entrenar-se a Palafrugell, com també ho farà demà i dimecres al matí, el mateix dia que disputarà el primer amistós de pretemporada contra el Barça B (a les 20 h a Palamós). Dijous i dissabte l'equip s'exercitarà al municipal de Llagostera (divendres descansarà), mentre que diumenge tindrà lloc el segon amistós al camp del Prat (19.30 h). En paral·lel, la direcció esportiva continua rastrejant el mercat amb l'objectiu de completar la plantilla com més aviat millor.

L'HANDICAP

El jugador tant podria jugar al primer equip com al filial, però el fet de no ser sub-23 li resta possibilitats
Després d'una etapa a l'estranger Laporta va acabar la temporada passada al Junior CF de 2a catalana
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)