3a divisió FEF

El Figueres no perdona i acaba golejant

Pretemporada. La Unió va matar el partit en el tram final

Tot esperant la prova de foc d'aquest diumenge en la copa Catalunya contra el Palamós, el Figueres continua amb pas ferm en aquesta pretemporada i ahir va golejar el Borrassà (2-7), tot i que fins al final va patir pel resultat. Amb alguns juvenils i alguns jugadors importants a la graderia, el Figueres va imposar la seva llei a la primera part i va arribar al descans amb 0-3 gràcies als gols de Ferrón, Revert i Max. A la segona part, el Borrassà va posar les coses més difícils i Carbonell i Aleix Font van situar el 2-3 en el marcador. L'ensurt, però, va fer reaccionar el Figueres, que en els últims minuts va esclafar els locals amb els gols de Vargas, Moha (2) i Pitu.

BORRASSÀ2
FIGUERES7

BORRASSÀ: Planas, Felipe, Vicens, Bendicho, Ceballos, Manzano, Carbonell, Linares, Jairo, Sanchez i Serra. (Montero, Villaplana, Hernández, Coto, Font, Simon i Navarra). FIGUERES: Gallego, Varese, Masó, Marcos, Romero, Ferran, Xavi Ferrón, Maik Molist, Adrià, Javi Revert i Max. (Valeros, Quimo, Cunill, Genís, Ian, Pep, Pitu, Ritxi, Torque, Moha i Ivan Vargas). GOLS: 0-1 (4') Ferrón. 0-2 (26') Revert. 0-3 (29') Max. 1-3 (53') Carbonell. 2-3 (77') Aleix Font. 2-4 (78') Vargas. 2-5 (81') Moha. 2-7 (89') Pitu. ÀRBITRE: Claparols Mercado.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)