Girona

Esperant Pablo Marí

Per tancar. Amb permís fins demà, el jugador confia enllestir l'operació de manera imminent

La plantilla del Nàstic, que dijous a la tarda va tenir descans, va reprendre ahir l'activitat a la Garrotxa amb dues sessions –al matí al camp del Bosc de Tosca i a la tarda al del Joanetes– ja sense Pablo Marí. El club tarragoní va donar permís al central per resoldre el seu futur. El permís és fins diumenge, i si esgotés el termini el jugador s'hauria de reincorporar als entrenaments, però ni el defensa ni l'entitat preveuen que s'hi arribi.

El Girona va anar accelerant un acord amb Marí que, si no hi ha cap imprevist, s'hauria de tancar de manera imminent. La idea és fer l'operació amb l'ajuda del Manchester City, que hauria de pagar una quantitat –com a mínim, els drets de formació– per endur-se'l. Amb contracte fins al 2018 a Tarragona, Marí hauria pogut marxar de franc a un equip de la primera divisió espanyola, sempre com a cedit. La clàusula de rescissió, en canvi, era molt alta si el venia a buscar un equip de segona A. Amb permís fins demà, Marí no està citat per a l'amistós d'avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)