Girona

La lesió al genoll d'Álex Menéndez fa mala pinta

La lesió d'Álex Menéndez és més preocupant del que hauria pogut semblar d'entrada arran de la seva absència contra l'Olympique, tot just dos dies després d'haver arribat a Montilivi. L'asturià continua aturat i, tot i que el club no ha fet cap comunicat sobre el seu estat, la lesió al genoll podria ser de gravetat. Menéndez va ser presentat dilluns i es va integrar l'endemà a l'activitat de l'equip, però va resistir poquíssim. No va fer falta gaire treball d'exigència per detectar que el genoll no li responia bé. Menéndez, com és natural, havia estat sotmès a una revisió mèdica prèvia al seu fitxatge. La sensació, però, és que podria haver arrossegat problemes al genoll de la seva etapa a l'Sporting de Gijón, el club en el qual va desenvolupar tota la seva trajectòria abans de fitxar pel Girona.

Si es confirma la gravetat de la lesió, i més enllà de les incògnites que es poden generar sobre l'estat real amb el qual va arribar abans de firmar el contracte i sobre la fiabilitat de les proves que se li van fer, es genera un maldecap afegit per a la direcció esportiva i, de retruc, per als tècnics. L'arribada d'Álex Menéndez havia cobert un buit al carril esquerre, que ara torna a quedar coix. Quique Cárcel haurà de fer un altre esforç per trobar una peça que encaixi en una posició molt específica.

FITXAT I LESIONAT

L'asturià, tot i haver-se sotmès a la revisió mèdica, podria tenir una afectació greu

TOCAT DE GIJÓN?

Es va començar a entrenar després de fitxar, però ja hauria arrossegat problemes

UN MALDECAP

Si es confirma, el club haurà de fer un altre esforç en el mercat per al carril esquerre
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)