Manel rendeix en espera de la decisió del club

Protagonista. El davanter va fer el gol de la victòria del Girona contra el Nàstic (1-0), i segueix aprofitant bé cada minut que li dóna Machín

El Girona va aconseguir en el darrer partit contra el Nàstic tot just la primera victòria de la pretemporada (1-0). En el quart test des de l'inici dels entrenaments, després de jugar contra el City B (3-2), el Blackburn Rovers (1-1) i l'Olympique de Marsella (1-2), els gironins es van treure l'espina amb un bon, tot i que anecdòtic, triomf contra els grana. José Manuel Martínez Bel, conegut futbolísticament com a Manel, es va erigir com protagonista del duel després de fer l'únic gol del matx. “Estic molt content d'haver marcat el meu primer gol amb el Girona i, a més, el de la victòria. Havíem tingut bones sensacions en els altres amistosos, però volíem guanyar un partit”, va comentar Manel a la conclusió del partit.

Manel va arribar al club pocs dies abans de l'estada a Manchester. Aprofitant cada entrenament i cada minut de joc en els amistosos, l'exjugador del Sabadell està aconseguint un rendiment òptim, reconegut per cada membre del cos tècnic del Girona: “Sempre m'han tractat com un més a la plantilla i això és un bon senyal. Ho agraeixo amb esforç al camp, siguin els minuts que siguin.”

Des de l'inici, la intenció del Girona era cedir el futbolista a un club de segona B per garantir-ne l'evolució i una bona progressió. Ara per ara, però, el club no té pressa i el mateix tècnic, Pablo Machín, en parla amb lloances. “El club té molta confiança en ell. Està treballant de manera fenomenal. Té dues de les condicions irrenunciables: esforç i implicació. Per tot això, em surt de dins donar-li minuts, que es converteixen en vistosos quan fa un gol”, explicava Machín.

ELS PROTAGONISTES

Sempre m'han tractat com un més i ho agraeixo al camp, amb esforç, siguin els minuts que siguin
Manel Martínez
davanter del girona
Té implicació i s'esforça; potser per això em surt de dins donar-li minuts, que són vistosos si fa gol