Territorial

Els nouvinguts del Barça decideixen

Copa Catalunya. Mujica i Alfaro, acabats de reincorporar al primer equip, fan que la balança es decanti a Cornellà

Va ser arribar i moldre per a Rafa Mujica i Jesus Alfaro, que s'han passat tota la preparació amb el primer equip, però ahir van classificar el filial per a la tercera eliminatòria de la copa Catalunya. El seu rival serà el Sant Andreu, que es va desfer de la Munta per la mínima en un partit poc brillant al Narcís Sala. El Figueres va tenir més dificultats, i va haver d'anar al desempat per donar la sorpresa i guanyar l'Olot, que s'havia posat 0-2. Una assistència de Palencia rematada per Mujica i un contraatac d'Abeledo culminat per Alfaro van ser suficients perquè el Barça s'imposés al Cornellà. Els verds no van donar pas mala imatge però els de Gerard López es van refer de la manca d'encert en el partit de dissabte contra el Reus. En la tercera eliminatòria se les hauran contra un Sant Andreu que, gràcies a un gol, només començar de Luismi, va acabar amb la Muntanyesa, trencada per tantíssimes baixes abans i durant el partit. El Figueres, en canvi, va sorprendre l'Olot i es va endur la classificació en els penals. Els locals van tenir més esma que el seu rival, ja que van ser capaços d'igualar un enfrontament que se'ls va posar en contra al minut 30 (0-2).

FIGUERES2 (3)
SANT ANDREU1
CORNELLÀ0
OLOT2 (1)
BARÇA B2
MUNTANYESA0

FIGUERES: Gallego, Quimo, Sergi Romero, Cunill, Varese, Venzal (Casanova, Maik Molist, Pedro del Campo, Ritxi Mercader (Torque, 61'), Moha (Bonaventura, 78') i Javi Revert. OLOT: August, Kike (Litus, 79'), Jose, Lluc (Escudero, 62'), Bigas, Hèctor Simón, Roger Vidal (Abel, 62'), Èric Vilanova (Blázquez, 56'), Alfredo (Dembo, 56'), Marc Mas i Sergio Álvarez (Uri Santos, 62'). GOLS: 0-1 (29') Marc Mas. 0-2 (31') Marc Mas. 1-2 (44') Javi Revert. 2-2 (84' Cunill. PENALS: 1-0 Revert. 2-0 Pedro del Campo. 2-1 Escudero. 3-1 Maik Molist. ÀRBITRE: Mancera Antón. T.G.: als locals Moha i Vareses; als visitants Roger Vidal, Uri Santos i Blázquez. T.V.: cap. PÚBLIC: Uns 600 espectadors. SANT ANDREU: Segovia; Llamas, Méndez, Carroza, Juanan; Jorge Muñoz, Alcover; Makaay (Sekou, 61'), Jalal (José González, 61'), Luismi (Joel, 87'); i Toro (Roca, 80'). MUNTANYESA: Burgada; Dani, Segarra, Edu Domingo, Payán; Rubén (Alabau, 68'), Pau López, Toni Pérez (Joshua, 41'); Joel, Pedro i Montoro (Dowi, 14'). GOLS: 1-0 (11') Luismi. ÀRBITRE: Congost Larrosa. T.G.: als locals Carroza, Makaay, Juanan i Méndez; als visitants Rubén, Payan, Edu Domingo i Segarra. PÚBLIC: Uns 500 espectadors al Narcís Sala. CORNELLÀ: Marcos, Pere (Sierra, 70'), Lucas, Borja (Edgar, 84'), Lulu, David Garcia, Caballé (Alfons Serra, 76'), Antonio (Sergio, 70'), Enric (Gallego, 84'), Puerto (Ahmed, 61') i Abraham. BARÇA B: Suárez, Palencia, Vilanova, Gumbau (Aleñá, 71'), Sarsanedas (Fali, 77'), Martínez, Nili (Cucurella, 46'), Mujica, Marc Cardona (Abeledo, 65'), Xemi i Alfaro (Carles Pérez, 84'). GOLS: 0-1 (12') Mujica. 0-2 (79') Alfaro. ÀRBITRE: Muñoz Baquero. T.G.: als locals Borja, Pere i Abraham; al visitant Sarsanedas.
Abans d'ahir
Prat-Sabadell
2-1
Gavà-Terrassa
3-2
Masnou-Lleida
0-3
Ahir
St. Andreu-Muntanyesa
1-0
Figueres-Olot
2-2 (3-1)
Cornellà-Barça B
0-2
Demà
Vilafranca-Badalona
20.30 h
*En la tercera eliminatòria: Figueres-Gavà Sant Andreu-Barça B Vilafranca/Badalona-Lleida Exempt: Prat
Es jugarà la setmana vinent i, un cop superada, entraran en el sorteig els equips de segona divisió A: Llagostera, Girona i Nàstic.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)