Girona

futbol

girona

“No és un cas Sobrino”

Quique Cárcel va evitar comparar el cas d'Álex Menéndez amb el de Rubén Sobrino de la temporada anterior. “No són dos casos iguals. De Rubén, almenys sabíem des d'un principi que venia lesionat. D'Álex, no teníem constància de res, ni ell va dir que arrossegués problemes al genoll”, va comentar el director esportiu quan se li va preguntar si veia alguna relació amb l'afer que va tenir més de mig any aturat, a Montilivi, l'exjugador del Real Madrid B i la Ponferradina, que aquest curs jugarà a primera divisió amb l'Alavés. “Un cop aquí, les molèsties de Rubén Sobrino es van agreujar i no vam poder disposar d'ell fins al tram final, però en cap cas són casos equiparables”, va insistir Cárcel.

Sigui com sigui, el Girona té ja una bona col·lecció de lesions que no semblaven importants i que al final es van acabar allargant molt més del que estava previst. Una altra de força recent va ser la de David Juncà, que també va acabar estant mig any llarg aturat després de diverses recaigudes quan la reaparició semblava a prop. El de Riumors, quan va ser presentat a Eibar la temporada passada, va passar la pilota als serveis mèdics del club gironí. També van tenir problemes importants en els últims cursos futbolistes com ara Garmendia, Chus Herrero i Jandro, amb un seguit de lesions que semblava que eren de poca consideració però que van superar amb escreix els terminis marcats.

QUIQUE CÁRCEL

“Les molèsties de Rubén es van agreujar, però sabíem que venia lesionat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)