Girona

L'arribada de Pablo Marí a Montilivi seria una cessió per dos cursos via City

Girona. Els gironins es tornarien a beneficiar de la col·laboració amb el club anglès, que acordarà amb el Nàstic una quantitat en concepte de traspàs

El Girona ja sap la fórmula que permetrà que Pablo Marí pertanyi a la seva plantilla. En una operació que seria impossible en solitari, el club blanc-i-vermell es tornarà a beneficiar de la col·laboració del Manchester City per lligar l'arribada d'un dels centrals més prometedors de la categoria amb un perfil esquerrà que el tècnic del conjunt gironí, Pablo Machín, ara no té. El Nàstic està a punt d'arribar a un acord amb els citizens per establir una quantitat econòmica en concepte de traspàs que permeti així als anglesos disposar dels serveis del futbolista, que serà cedit posteriorment per les dues pròximes temporades al Girona.

Aquesta serà la tercera vegada que els dos clubs, afins des de la vinculació de Pere Guardiola en el darrer canvi de propietaris, utilitzen una fórmula semblant. I és que el curs passat el City va comprar Sobrino a la Ponferradina per cedir-lo poc després al Girona, un fet que va calcar amb Florian Lejeune, tot i que en aquell cas la compra dels anglesos va ser directament als gironins per evitar la marxa del francès a un altre club.

L'operació seria beneficiosa per als tres clubs, ja que el Nàstic podria cobrar un traspàs, encara que en el contracte de Marí s'estipulés que podria marxar lliure a qualsevol club de primera divisió, el Girona gaudirà durant dues temporades d'un central contrastat i el City podria treure un rèdit superior al que gastarà ara si el rendiment del futbolista és bo, com ja li ha repercutit amb la recent operació de venda de Lejeune a l'Eibar per 1,5 milions d'euros en ingressos atípics.

El Nàstic espera per fitxar Lopo

El conjunt grana està pendent que es faci efectiva la sortida de Pablo Marí per incorporar el central que l'ha de substituir, Albert Lopo. El barceloní fa una setmana que s'entrena amb el Nàstic, que en un principi el tenia de prova, però el jugador ha convençut el cos tècnic. De fet, s'esperava que Lopo signés durant el dia d'ahir però, com que la seva incorporació està supeditada al traspàs de Pablo Marí, finalment haurà d'esperar. Amb el futur fitxatge de l'exjugador de l'Espanyol, el Deportivo i el Getafe, el Nàstic s'assegura no haver de patir per falta d'efectius a deu dies de començar la competició oficial. De tota manera, els grana encara esperen, almenys, tres fitxatges, ja que encara necessiten un porter, un migcampista i un davanter per completar la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)