Girona

“Coke també tenia una lesió preexistent?”

Pedro Bravo, representant d'Álex Menéndez, va anunciar que hi haurà “una demanda en tota regla” contra el Girona, i va lamentar profundament l'actuació del club de Montilivi amb el jugador asturià: “Algú del Girona s'ha hagut de treure el cor o se l'ha posat a zero palpitacions per prendre una decisió així.” Bravo va comparar la lesió de Menéndez amb la de Coke, l'exjugador del Sevilla que es va trencar coll i barres en el primer o segon entrenament amb el Schalke 04. “Coke també tenia una lesió preexistent? A diferència del Girona, però, el director general i el director esportiu del club alemany han sortit dient que el jugador havia patit una autèntica desgràcia i que l'ajudarien a mort. Així és com s'actua. Només faltaria que haguessin dit que ja havia arribat lesionat, que no pagarien els 4 o 5 milions i que denunciarien el Sevilla per haver-los venut el jugador lesionat! Ni ho han fet ells ni l'Osca amb Javi Jiménez, un altre cas similar.”

El representant d'Álex Menéndez va dir que era “de riure” el segon contracte que el Girona va oferir al jugador perquè es rehabilités a Montilivi i va qualificar d'inadmissible el fet que el club defensi que va arribar lesionat: “Si després de la revisió mèdica el van presentar, senyal que el jugador va superar la revisió mèdica, no? Si no, hauria estat una negligència.” Pedro Bravo també es va queixar que el futbolista es va entrenar abans de signar el contracte. “El van presentar dilluns i va signar dimarts al migdia, però dimarts al matí van fer que s'entrenés. Un jugador que ve lesionat no hauria aguantat aquesta sessió. I a la tarda és quan va tenir la desgràcia de lesionar-se fent un gir en un rondo”, va afegir Bravo, que considera que si el jugador no va posar en alerta als serveis mèdics del Girona que tenia molèsties al genoll dret era “perquè no tenia res. Estava perfecte”.

PEDRO BRAVO

El representant de Menéndez diu que algú del Girona s'ha tret el cor per prendre aquesta decisió

MOLT MOLEST

“Si després de la revisió mèdica el van presentar, senyal que la revisió va sortir bé, no?”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)