2a divisió FEF

Gai Assulin torna al mapa

2a divisió B. L'extrem israelià torna a Catalunya de la mà del Sabadell després de la seva marxa del Barça, ara fa sis anys. “He de mirar la realitat i aquesta és el Sabadell”, explica

Al 2009, en ple boom del fenomen Messi, al Barça B hi havia un extrem petit, esquerrà i d'un bon un contra un. Gai Assulin ha hagut de viure aquests anys amb el malnom del Messi d'Israel, que en un inici el va portar a la fama però que l'ha acabat condemnant. La lesió al genoll que va tenir just quan va signar amb el Manchester City tampoc va ajudar a la progressió del jugador, que ha acumulat 7 equips en les 7 temporades després de sortir del Barça. L'últim, el Sabadell, amb qui va signar ahir un contracte per les dues properes temporades i amb qui tornarà a la segona B per tornar a tenir la confiança que un dia el va dur a ser una de les grans promeses del futbol europeu.

“Estic molt content d'haver arribat a Sabadell”, explicava ahir Gai en la presentació: “Durant aquests anys he passat per molts equips, però he de mirar la realitat, i aquesta ara mateix és el Sabadell.” Els arlequinats van presentar el jugador israelià com la cirereta del pastís de l'ambiciosa plantilla arlequinada. “Això no em dóna més pressió ni res per l'estil. Al contrari, crec que és positiu que se'm tingui en compte en aquest sentit”, explicava el jugador, que arriba al Vallès Occidental després d'una temporada a Israel, al Maccabi de Tel Aviv. “Allò va ser una experiència molt diferent. Volia tornar a Catalunya perquè és especial per a mi”, va afirmar el jugador que, tot i no entrenar-se va debutar en l'amistós d'ahir contra el Palamós amb dos gols.

Jordan (Madrid), el penúltim

A banda del fitxatge de Gai Assulin, el conjunt arlequinat també va anunciar la incorporació de Jordan Gaspar, un atacant que arriba cedit del Madrid. “Vinc a aportar al grup perquè pugui estar a la categoria on ha d'estar”, va dir el jugador equatorià en la seva presentació. Amb aquestes dues incorporacions, el Sabadell no tanca encara la seva plantilla i està pendent d'una incorporació més. Piovaccari (ex Llevant) està entrenant amb l'equip però no fitxarà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)