1a divisió

Escribá agafa les regnes del Vila-real

1a divisió. L'extècnic del Getafe signa per una temporada i ahir ja va dirigir la seva primera sessió d'entrenaments

Fran Escribá és la solució d'urgència del Vila-real per a la seva banqueta. Després de fulminar dimecres a última hora Marcelino García Toral, el club de la Plana Baixa va confirmar l'arribada del tècnic valencià, que ahir mateix va dirigir la primera sessió d'entrenaments i, acompanyat del president del club, Fernando Roig, va oferir la seva primera conferència de premsa.

Escribá, que estava sense equip després d'haver estat acomiadat pel Getafe la temporada passada, signa un contracte d'un any amb el club del Madrigal. “Em va agafar per sorpresa, però el futbol a vegades dóna oportunitats com aquestes, i l'assumeixo amb la màxima il·lusió possible. És un repte difícil, perquè agafem l'equip a sis dies de competir, però era impossible dir que no a un club com aquest”, va explicar el nou tècnic groguet, que, malgrat que els terminis no l'acompanyen, està segur que s'adaptarà de la millor manera al Vila-real: “L'objectiu és ajudar els futbolistes perquè segueixin sent el que són. El concepte de joc d'aquest cos tècnic és similar al que el Vila-real proposa des de fa anys, i el nostre objectiu és donar continuïtat a un projecte que té coses molt positives des de fa anys”, va comentar Escribá, que s'estrenarà dimecres contra el Mònaco, en l'anada de la prèvia de la Champions.

“Gratitud” amb Marcelino

El tècnic asturià es va acomiadar del club durant el matí d'ahir i va mantenir un últim contacte amb el president, Fernando Roig, que no va voler exposar els motius del seu acomiadament. “És moment de mirar cap al futur. Marcelino ha deixat coses molt positives en els últims tres anys, i tant a ell com al seu equip de treball només els podem desitjar sort”, va afirmar l'empresari.

LES RASES

El repte és difícil, perquè arribo a sis dies de competir, però estic molt il·lusionat
Fran Escribá
entrenador del vila-real
És un entrenador que coneixem des de fa temps, i estem segurs que assolirà els objectius
Fernando Roig
president del vila-real
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)