1a femenina

Aixecar-se després d'un any en blanc

1a divisió femenina. El Barça intentarà recuperar el títol de lliga, mentre que l'Espanyol té com a objectiu entrar en la copa

Se n'ha parlat molt, del curs en blanc del Barça en la primera temporada com a professional, però passat l'estiu, les blaugrana ja tenen un nou objectiu marcat amb foc: recuperar el ceptre tant en la lliga com en la copa. A l'Espanyol, per la seva banda, també tenen molt clar quina ha de ser la seva fita. “L'objectiu és millorar la novena posició de la campanya anterior”, diu el tècnic, Toni Polidano. O el que és el mateix: acabar entre els vuit primers i classificar-se per a la copa.

Amb aquesta idea afronten els dos equips catalans l'inici de la primera divisió femenina que té el Barça, juntament amb l'Athletic i l'Atlético, com a màxim candidat. De fet, l'any passat, basques i madrilenyes es van repartir els títols de lliga i copa, amb un Barça que es va quedar a les portes d'aconseguir-ho tot i perdre només dos partits en tot el curs. “Arribem molt bé i esperem fer-ho millor que l'any passat. L'equip és competitiu i ens hem reforçat molt bé. Diuen que som favorites, però això s'ha de demostrar al camp”, diu el tècnic blaugrana, Xavi Llorens, que té clar que la Champions és una altra història. “La millora és per guanyar la lliga i la copa, a Europa seguim a una distància sideral dels grans. Ja hi arribarem, però ara per ara, per avançar eliminatòries depenem del sorteig i del rival que ens toqui”, conclou.

Lluny d'aquesta tripleta de favorits, l'Espanyol es mourà en objectius més modestos, conscient, però, que per millorar la novena posició caldrà fer un gran pas endavant. “El nivell ha pujat molt”, diu el tècnic, Toni Polidano.

LES FRASES

Arribem molt bé i esperem fer-ho millor que el darrer curs, però cal demostrar-ho en el terreny de joc
Xavi Llorens
entrenador del barça
El club marca com a objectiu millorar la campanya anterior, o sigui, classificar-nos per a la copa
Toni Polidano
entrenador de l'Espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)