2a divisió A

Lopo: “Amb una victòria ho veurem tot diferent”

Nàstic. El central creu que hi ha equip per sortir de la cua, s'agafa a la versió de casa per ser optimista i diu que només els falta guanyar un partit

Albert Lopo és una de les veus experimentades de la plantilla del Nàstic. Amb 36 anys n'ha viscut de tots colors i per això considera que, encara que el conjunt grana sigui cuer després de set jornades, queda molta lliga i hi ha temps per a tot. A més, el central de l'Hospitalet de Llobregat assegura que el Nàstic té qualitat per sortir de la zona baixa –“hi ha equips pitjors”, afirma– i veu els jugadors conscienciats i anímicament bé per afrontar el pròxim partit, dissabte a la tarda al Nou Estadi contra el Sevilla Atlético. “Si hi ha alguna cosa positiva del que hem vist fins ara és que a casa l'equip és fort”, afirma Lopo, que diu que la línia a seguir és la de l'anterior duel com a locals, contra el Saragossa, pel que fa al joc i a la intensitat. L'exjugador de l'Espanyol admet que tot canviarà quan aconsegueixin, per fi, guanyar un partit: “Amb una victòria ho veurem tot diferent, és el que ens falta.”

Gerard Valentín, a punt

En principi, Vicente Moreno podrà disposar per al duel contra el Sevilla Atlético de Gerard Valentín, baixa a Còrdova, però no de José Carlos i Emana, encara lesionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)