1a femenina

La llosa d'un mal inici

1a divisió femenina. L'Espanyol perd contra el Rayo Vallecano, que ja guanyava 0-2 en el minut 9, i continua en zona de descens a segona

ESPANYOL 0 R. VALLECANO 3

ESPANYOL: Mimi, Elba, Helena (Leti, 54'), Estibi, Inés, Sara, Eli, Cristina Baudet, Pilar (Brenda, 55'), Lombi i Paloma (Gemma, 77'). RAYO VALLECANO: Alicia, Paula Diaz, Amaia, Paula Andújar, Iris (Laura, 69'), Mari, Estela (Sheila, 81'), Cristina, Laura, Jessica (Natalia, 36') i Raquel (Jennifer, 86'). GOLS: 0-1 (3') Cristina. 0-2 (9') Elba, en pròpia porteria. 0-3 (87') Raquel. ÀRBITRE: Miralles Selma. T.G.: A les locals Helena i Inés. PÚBLIC: unes 500 persones a la ciutat esportiva Dani Jarque. COMENTARI: l'Espanyol continuarà una jornada més en zona de descens després de caure ahir, en l'únic partit avançat de la setena jornada, contra el Rayo Vallecano a la ciutat esportiva Dani Jarque. El mal començament de les blanc-i-blaves, que van rebre dos gols en els primers deu minuts, va marcar el partit. Cristina va fer avançar les madrilenyes aprofitant una jugada per la banda i un rebot en la local Elba va fer reflectir el 0-2 al marcador. En la primera meitat, l'Espanyol va intentar reaccionar i va tenir alguna ocasió per marcar, tot i que el Rayo també hauria pogut fer el tercer al contraatac. En la segona meitat, l'Espanyol ja gairebé no es va apropar a l'àrea del Rayo Vallecano, que abans del final va arrodonir el resultat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)