1a femenina

futbol

UEFA Women's Champions League

El campió holandès, un vell conegut del Barça

UEFA Women's Champions League. Les blaugrana volen encarrilar la classificació per als quarts contra el Twente (Miniestadi, 18.30 h)

El Barça continua el seu camí cap a Cardiff, on es disputarà la final de la Champions League, i avui (Miniestadi, 18.30 h, Barça TV) intentarà encarrilar la classificació en el partit d'anada dels vuitens de final. Les blaugrana s'enfrontaran a un equip al qual van derrotar la temporada passada, el Twente, també a vuitens per 0-2 en el global, vigent campió de la lliga holandesa.

“El fet d'haver-nos-hi enfrontat serveix de molt perquè coneixes la ciutat, l'estadi i l'afició on et tocarà anar, a més de la meitat de l'equip rival”, diu l'entrenador blaugrana, Xavi Llorens. “Tot i això, han tingut canvis importants a la plantilla i són un equip molt físic”, hi afegeix. El Barça arriba a la cita en plenes condicions: va guanyar a setzens contra el Minsk amb un global de 5 a 1 i en la lliga continuen immaculades amb un 9 de 9 victòries, tot i les darreres crítiques de Xavi Llorens cap al seu equip, al qual acusa de relaxació en alguns moments. “L'objectiu és obtenir un resultat per afrontar la tornada amb garanties”, explicava Xavi Llorens, que diu que no es refiaria ni amb un 3-0 a favor. “En el nostre món, els estats d'ànim importen molt i són molt variables; per tant, ens hem de mantenir sempre molt positius perquè si no és quan arriben les sorpreses”, conclou l'entrenador blaugrana.

Vicky Losada torna, per tercera vegada, al Barça

El Barça va confirmar ahir el fitxatge de la migcampista Vicky Losada, una incorporació molt buscada després que l'Arsenal decidís no renovar el contracte ni a ella ni a Marta Corredera (Atlético). Serà la tercera etapa de Losada amb el Barça. “Estic molt contenta de tornar a casa i sobretot al club que em va veure créixer”, va dir Losada ahir en la seva presentació. “Me'n vaig anar perquè tenia objectius més grans i la lliga anglesa em semblava perfecta. He tornat amb l'objectiu complert i en un moment molt bo. El Barça segueix treballant, el club hi està abocat i quan vaig tenir l'oferta no m'ho vaig pensar”, explica Losada, que no podrà jugar l'eliminatòria contra el Twente perquè està tancat el termini d'inscripció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)