1a femenina

futbol

UEFA Women's Champions League

El Barça defensa un avantatge mínim a Holanda

UEFA Women's Champions League. Les noies de Xavi Llorens s'enfronten al Twente en la tornada dels vuitens de final amb un 1-0 a favor

La imprevisibilitat en el futbol femení fa que el Barça no es pugui refiar en la tornada dels vuitens de final de la Champions. Les de Xavi Llorens van aconseguir una victòria curta (1-0) en el partit d'anada i hauran de viatjar cap a Holanda, on espera el Twente (19 h), per defensar-la i poder accedir als quarts de final.

“El Twente voldrà tenir més la pilota, apujarà la intensitat i es multiplicarà per deu”, avisa Xavi Llorens, conscient de la perillositat del partit. “Som superiors a elles però després s'ha de demostrar”, hi afegeix. El Twente es va tancar en el partit d'anada i es va mostrar com un equip molt defensiu. “Han de sortir a l'atac, perquè necessiten un gol per empatar l'eliminatòria. La clau és que tinguem la pilota i marquem com més aviat millor”, admet la capitana, Marta Unzué.

Una relliscada

Les blaugrana arriben al decisiu matx després de deixar escapar els primers punts de la temporada contra el Betis (1-1) en el passat partit de lliga. “És una relliscada de les que hi ha totes les temporades. Ara cal superar aquest moment, que emocionalment pot costar. L'equip està preparat per fer les coses bé”, diu Llorens, sense donar gaire importància a l'empat de diumenge. “Ara l'objectiu és que ens centrem en la Champions”, va dir. L'equip es va entrenar ahir a Holanda després d'haver-hi arribat dilluns.

LES REACCIONS

El Twente voldrà tenir més la pilota, apujarà la intensitat i es multiplicarà per deu. Som superiors a elles però després s'ha de demostrar
Ara cal superar aquest moment, que pot costar. L'equip està preparat per fer les coses bé
Xavi Llorens
entrenador del barça
La clau és que tinguem la pilota i marquem com més aviat millor. Hauran de sortir a l'atac
Marta Unzué
capitana del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)