1a femenina

futbol

1a divisió femenina

El Barça segueix amb el pas ferm

1a divisió femenina. Les blaugrana van ser molt superiors a l'Athletic i van vèncer amb mereixement

barça 2 athletic 1

BARÇA:Paños, Torrejón, Ruth, Unzué, Leila, Míriam, Vicky Losada, Andressa Alves (Melanie, 56'), Jennifer Hermoso, Alexia (Ange Koko, 65') i Olga Garcia (Bárbara Latorre, 58').ATHLETIC:Ainhoa, Moraza (Perea, 87'), Garazi, Lizaso (Flaviano, 58'), Iraia, Corres, Eunate, Ibarra (Irune, 81'), Erika Vázquez, Damaris i Leyre Monente (Gimbert, 64').GOLS:1-0 (16') Vicky Losada. 1-1 (25') Erika, de penal. 2-1 (72') Jennifer Hermoso, de penal.ÀRBITRE:Monter Solans.T.G.:a les locals Andressa Alves, Ruth Garcia i Melanie; i a les visitants Lizaso, Gimbert i Garazi.

Victòria de prestigi del femení del Barça, que va derrotar el vigent campió, l'Athletic, que conserva així el lideratge. Vicky Losada va celebrar el seu redebut amb la samarreta blaugrana amb un gol, i Jenni va donar el triomf amb un gol des dels onze metres.

El Barça va sortir concentrat i disposat a dominar des de l'inici, i Andressa Alves va ser la primera d'avisar amb un xut llunyà (9'). L'Athletic no aconseguia sortir del seu propi camp, i així, finalment, la pressió culer es va traduir en el gol de Losada. La migcampista, que jugava el seu primer partit en la seva nova etapa com a blaugrana, va obrir el marcador després d'una gran jugada individual que va culminar amb una rematada gairebé sense angle.

Amb l'1-0, les de Xavi Llorens van seguir dominant, però en una jugada aïllada el conjunt basc va aconseguir l'empat. L'àrbitre va assenyalar penal per unes mans d'Andressa Alves en un llançament de falta, i Erika va superar Paños per fer l'1-1 (25'). El gol, però, va ser només un miratge, en un partit que va seguir amb el mateix guió: el Barça tenint la pilota i aproximant-se amb perill a la porteria defensada per Ainhoa. Losada va tenir una bona ocasió per fer el segon abans del descans, i en la represa el gol es va seguir resistint, fins que en el 72' Ange Koko va caure a l'àrea, i en el segon penal de la tarda Jennifer Hermoso tampoc va perdonar i va tornar a avançar el Barça en el marcador. Amb el partit encarrilat, les de Xavi Llorens van seguir sense patir i fins i tot haurien pogut fer el tercer en un parell d'ocasions de Torrejón i Bàrbara. Amb el triomf, el Barça segueix davant de l'Atlético en la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)