1a femenina

Com si mai no hagués marxat

1a divisió femenina. Vicky Losada, que va tornar a disputar un partit amb la samarreta del Barça després de dos anys a Anglaterra, va firmar un partit brillant i va anotar una diana

Han passat dos anys, però com si haguessin estat dos mesos. Després de dues temporades a l'Arsenal Ladies, Vicky Losada va redebutar diumenge passat amb el Barça, i ho va fer com si no hagués passat el temps. Sense problemes d'adaptació, la migcampista terrassenca va tenir una actuació brillant, culminada amb un gol.

“Ja en tenia ganes, i més en un partit important com aquest”, va explicar Losada al final del partit contra l'Athletic, uns dies després de confirmar-se el seu retorn al club blaugrana. “Aquí jugo pràcticament amb els ulls tancats. M'he notat molt còmode i les companyes també s'han entès amb mi”, va dir la migcampista, que compleix així la seva quarta etapa amb el Barça, el club que la va veure créixer. “Té intensitat, és competitiva, treballadora... Tot i això, encara li falta acabar de sincronitzar-se amb les companyes”, va voler matisar el tècnic Xavi Llorens, que, tot i això, va voler deixar clar que està convençut que d'aquí a un mes la jugadora “volarà, com ho farà tot l'equip”.

De moment, en el seu primer partit, Losada ja va ser una de les jugadores més actives en l'atac blaugrana entrant des de segona línia. “He crescut aquí i sempre he portat el futbol del Barça a la sang”, conclou la jugadora egarenca, que arriba ara com una futbolista molt més madura, després de l'experiència de dos anys a la Women's Super League anglesa.

Arriba el ‘Tormalet'

L'adaptació de Vicky Losada és una excel·lent notícia per al Barça, que, un cop classificat per als quarts de la Champions, ara haurà d'afrontar el tram més complicat en la lliga. I és que, després de superar l'Athletic, vigent campió i sisè classificat, s'enfrontarà amb els equips de la part alta en un futur immediat. La propera jornada visita l'Oiartzun basc, però després es veurà les cares amb el València, l'Atlético i el Llevant, tres jornades seguides que podrien decidir moltes coses en la lluita pel títol de lliga.

LES FRASES

Aquí jugo pràcticament amb els ulls tancats; m'he notat molt còmode amb les companyes
Vicky Losada
futbolista del barça

NOVA ETAPA

Després de dos anys jugant amb l'Arsenal Ladies, Losada enceta la seva quarta etapa al club blaugrana
Té intensitat, és competitiva, treballadora... estic segur que d'aquí a un mes volarà
Xavi Llorens
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)