Reus

Més alternatives d'atac

Reus. Amb Querol, Chrisantus i Haro ja totalment reintegrats després dels problemes físics, l'equip de Natxo González guanya recursos ofensius que l'han d'ajudar a mantenir la bona línia

No es pot dir que el Reus hagi tingut fins ara gaire sort amb les baixes, sobretot en atac. Un dels futbolistes clau la temporada passada, David Haro, i un dels fitxatges de l'estiu, Macauley Chrisantus, cridat a ser un dels jugadors importants al davant, han jugat poc fins ara per culpa de les lesions. A Haro se li va reproduir a l'estiu un edema ossi al cap del fèmur de la cama dreta, conseqüència d'una petita lesió que es va fer en la part final de la temporada, de manera que no va poder debutar fins a la jornada 13. També va tenir minuts quinze dies després, contra el Nàstic. Chrisantus, per la seva banda, es va lesionar en la segona jornada de lliga –un esquinç al genoll esquerre– i ha estat més de dos mesos de baixa. Va reaparèixer en la jornada 14, també va tenir minuts en la següent, contra el Nàstic, i dissabte passat a La Romareda ja va fer la primera aportació palpable: l'assistència del segon gol de Ramon Folch. Així doncs, tant Haro com Chrisantus ja estan totalment reintegrats al grup, afegint recursos ofensius per a Natxo González. Querol, que es va perdre sis partits per lesió abans de reaparèixer contra el Nàstic, i Edgar Hernández, que ha tingut algunes molèsties, també estan en condicions de jugar. I Máyor, que ha estat baixa els dos últims partits per un trencament a l'adductor de la cama esquerra, en principi també estarà disponible per al pròxim duel, diumenge al vespre al municipal reusenc contra el Còrdova.

Natxo González, partidari de les rotacions encara que l'equip funcioni, en tindrà ara per triar i remenar per a les posicions més ofensives. Máyor és fins ara qui més ha jugat com a davanter de referència, però també ho poden fer Edgar Hernández, Chrisantus i Querol. David Haro i el màxim golejador, Fran Carbia, són opcions de més mobilitat per a la punta d'atac. Contra el Còrdova és arriscat fer pronòstics pel que fa a les posicions d'atac. Només Carbia sembla que hi té el lloc assegurat.

RECUPERAT

Máyor, que s'ha perdut els dos últims partits, en principi estarà a punt diumenge

MINUTS PER A TOTS

Natxo González és partidari de les rotacions encara que el seu equip funcioni bé

Carrión, nou tècnic del Còrdova

El pròxim rival del Reus, el Còrdova, va destituir el tècnic, José Luis Oltra, després de la derrota de diumenge contra el Getafe (1-3), que el situa en la setzena posició, a dos punts de la zona de descens. El club andalús va comunicar ahir que el seu substitut és el fins ara entrenador del filial, el barceloní Luis Carrión, de 37 anys, que debutarà avui en el partit d'anada dels setzens de final de la copa contra el Màlaga. Carrión, exlateral dret, entre d'altres, del Barça B, el Gavà i el Nàstic, va dirigir dos anys l'Espanyol femení abans d'iniciar l'etapa al Còrdova, on ha estat segon entrenador del primer equip i tècnic del filial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)