1a femenina

Golejada a un rival directe

1a divisió femenina. El Barça sentencia el Llevant en la segona meitat i tanca la primera volta en la segona posició a un sol punt del líder, l'Atlético

BARÇA 4 LLEVANT 0

BARÇA:Ràfols, Unzué, Torrejón, Ruth, Melanie, Patri (Gemma, 76'), Losada, Andressa (Olga, 76'), Mariona (Koko, 66'), Alexia (Bárbara, 66') i Hermoso.LLEVANT:Bermúdez, Olivia, Raquel Infante (Nago, 46'), Prim, Guti, Charlyn, Nerea (Lucía, 46'), Alharilla, Alba (Cristina, 83'), Majo Pérez i Carolina.GOLS:1-0 (10') Andressa. 2-0 (72') Bárbara. 3-0 (75') Hermoso. 4-0 (77') Koko.ÀRBITRE:González González.T.G.:a la visitant Prim.

El femení del Barça tanca la primera volta de la millor forma possible: amb una imponent golejada contra el tercer classificat.

Durant l'escalfament, Sandra Paños va notar unes molèsties i va deixar el seu lloc en l'onze titular a Ràfols, que va deixar la porteria a zero amb una gran actuació. El Barça va sortir amb la convicció d'avançar-se en el marcador, i en el minut 10 Andressa Alves va anotar el primer gol per a les locals amb un xut ajustat al pal. A partir d'aquí, domini i ocasions per al Barça però amb un ritme més baix que al principi.

Després de les primeres substitucions va arribar la golejada. En cinc minuts, Bárbara, Jenni Hermoso i Ange Koko van anotar tres gols que certificaven un triomf per donar un cop sobre la taula i allunyar les valencianes a tres punts, a més d'encarrilar el goal average, i seguir a la caça del líder, l'Atlético.